Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi van velem, nem bírom?

Mi van velem, nem bírom?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt haza jöttem suliból mert hányingerem volt azóta egyfolytába a wc n ülök , véres széklet + hányok mint a gép... Kihívtuk este fele az ügyletet adtak vmi injekciót egy időre el is múlt de éjfélre megint kezdődött... egyfolytában hányingerem van és hányok... Írt fel vmi gyógyszert anya nem soká kiváltja de nagyon rossz... aludni sem bírtam most se tudok mindent kihánytam már , epétől kezdve a pohár vízig... annyira rossz.

18/F

2012. máj. 22. 06:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ételmérgezés jellemző tünete a hányás, és a hasmenés. A rotavírusok is ételmérgezéses tüneteket okozhatnak. Rengeteg folyadékot kellene innod, nehogy kiszáradj.Az elvesztett sók pótlására, kiválóan alkalmasak a gyógyszertárakban kapható, cukrot, és ásványi anyagokat tartalmazó oldatok./orális rehidratáló folyadék ORF/ 1-1,5 óránként igyál meg, enyhén cukrozott kamilla teát. Ma csak ropit, sós kekszet egyél, holnap almát, banánt, sárgarépát, a harmadik napon vízben főtt krumplit is ehetsz már.
2012. máj. 22. 06:31
 2/8 A kérdező kommentje:
De pont ez az... annyira kívánom a vizet és iszok is de 15 perc múlva már hányom is ki... Utána olvasgattam és ezt a gyömbér teát ajánlják sokan ez tényleg hasznos?
2012. máj. 22. 06:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugye azt mondtátok az ügyeletnek, hogy VÉRES is a széklet? Ez nagyon fontos információ lenne, sokkal komolyabb és súlyosabb betegségek jele, mint egy vírusos fertőzés!

Jobbulást!

2012. máj. 22. 06:51
 4/8 anonim ***** válasza:
A gyömbér tea hányinger ellen jó. Próbáld ki.
2012. máj. 22. 06:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mit ettél ami előidézte ezt a hasmenést?
2012. máj. 22. 06:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Vmi LIDL be vettem vmi szarságot ilyen pékárút... beperelem őket rohadjanak meg

Erre fele nincs gyömbér :S nem lehet sehol se kapni , olvastam ha citromot nyalogatok akkor jobb lesz meg ha jeget szopogatok meg ittam ilyen márka bodzát h kiráztam belőle a szénsavat vagy ez nem helyettesítheti a kólát?

2012. máj. 22. 07:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert a véres hasmenést okozó Campylobacter, legtöbbször fertőzött csirkehús, vagy halhús, illetve pasztőrözetlen tej útján jut a tápcsatornába. Szénsavasat ne igyál! Ha tudsz szerezni ginger alle nevű üdítőt, azt igyál, az gyömbéres, de keverd ki belőle a szénsavat.
2012. máj. 22. 07:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Aha , de írtam hogy nem szénsavasan ittam hanem kiráztam belőle :) de olyat hol lehet beszerezni? ez nem igaz ... nem kezd javulni még miindig erős hányingerem van a hasmenés elmúlt már nagyjából
2012. máj. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!