Mi a baj velem? Ezt nem bírom tovább.
Állandó stresszben élek, nap mint nap megállás nélkül.
kezdődik reggel, és hiába kelek fel előbb akkor is mindig idegeskedek, hogy lekésem a buszt, aztán hogy nem készültem eleget az órákra, rossz jegyet kapok. minden kis apróságon már idegeskedek, könnyen jövök olyan állapotba hogy már török-zúzok, vagy éppen elsírom magam...már hónapok óta ez megy, stresszelek, nincs időm semmire. és az a furcsa hogy fogalmam sincs mit csinálok.. képtelen vagyok beosztani akármit is, mert ahhoz hogy egyszer úgy érezzem, most megvan minden, egy hétig nem kéne aludnom..
nem tudom, mit tehetnék ez ellen, vagy miben változtassak. de már megint elhatároztam hogy 21:00kor lefekszem aludni, de már megint nem ment, kezdődik a "hány órám van aludni" szindróma... valaki adjon tanácsot, mert ebbe beleőrülök..
Esetleg lehetne valami nyugtató hobbid. Én érettségi időszakban vettem egy húsz literes kis akváriumot pár hallal, az kb heti öt perc odafigyelés igényel, és ott volt az íróasztalomon....ha túl felhúztam magam a tételeken meg minden csak letettem a fejem a kezemre - mint suliban is :D - és nézegettem úgy öt percig, utána megint tiszta volt a fejem és mehetett tovább a tanulás.
Másik lehetőség hogy átállsz napi 1x8 óra alvásról 2x4 órásra, de annak megvannak a nehézségei, nem megy mindenkinek. Esetleg a meditálás jó még, nekem egy négy óra alvás utáni 20 perces meditálás jót szokott tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!