Mi a véleményetek a herpesztapaszokról?
Ki szeretném próbálni, de előtte érdeklődnék, mivel ahhoz eléggé drága, hogy csak úgy kidobjak az ablakon pár ezrest, amiket olvastam véleményeket pedig nagyon megoszlóak voltak. Vagy egyébként mindenkinek másfajta a herpesze, ezért más hatóanyagú cucc jó mindenkinek? Nekem a Zovirax kence eddig bevált, de nagyon nem bírok, hogy ott "csüng" a fehér krém, egyáltalán nem esztétikus. De ahogy olvastam, az én herpeszem nem is számíthat olyan vészesnek,. mert olyanokat olvastam, akiknek 2 hétig tartott, vagy belázasodott tőle, meg ilyenek. Nekem csak annyi, ha legyengül az immunrendszerem, pl. ha egy kicsit megbetegszem. Általában 1-2 havonta szokott megjelenni, de igazán változó. Mert nyáron, mikor nincs suli, nem stresszelek annyit (mert szerintem az idegeskedés is közrejátszik a dologban), akkor nem volt egyszer se.
Na de a lényeg: tapasztalatokat várnék, kinek vált be, vagy épp nem és milyen az a felszívódós tapasz? Jobb, mint amelyik nem, vagy csak hülyítik a népet vele, hogy 3x annyiba kerül, mint a másik? És az éjszakai miben más, mint a nappali? És amúgy én Compeedben gondolkodom mást biztos nem fogok kipróbálni..
Köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!