Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mind a gyulai Pándy Kálmán...

Ez mind a gyulai Pándy Kálmán Kórházban történt: A beutalóra SÜRGŐS, pirossal aláhuzva! Előjegyezve: 2013. márciusa. Jogos-e a felháborodás? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Eszméletlen kínokat élek át,hiszen nem tudni miért,de ha valamihez hozzáér a kezem,karom vagy picit megütöm a testem bármely részét, már véraláfutások keletkeznek és vérzésig elkezd hámlani a bőröm. Kivizsgálásra küldött a háziorvos, SOS, de a fenti időpontok alapján,majd szivinfaktust kaptam,hogy az orvosnak, az egészségügynek mi a SÜRGŐS!!! Legalább látta volna és utána döntötte volna el,hogy szerinte mennyire veszélyezteti a beteg életét az l-2 évvel későbbi kezelése. Lehet,hogy most indulatos vagyok,de úgy gondolom,hogy ezzel is átakarják irányítani a betegeket a magánrendelőbe, jópénzért meg is teszi a vizsgálatot csak fel kell hivni a mobilján.A kezelést pedig elvégzi a kórházban! Mi a véleményetek erről?

2012. márc. 15. 14:58
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Erre csak Petőfi szavaival tudnék idézni (de ugye verset a magadfajta úgysem olvas):

"Foglalod a kvrvanyádat,

De nem ám a mi hazánkat!..."

Milyen hazátlanságról beszélsz, te senkiházi? Neked meg az okádék fajtádnak kéne szégyellnie a mocskos pofáját azért, hogy szégyent jelentesz a magyar népre.

Te, az ember, aki Nem Tehet Semmiről, és a társaid, akik dögletes butaságukkal ide juttatták Magyarországot.

Én dolgoztam az ott élőkért, gyógyítottam, támogattam, segítettem őket 11 éven át, és cserébe kaptam a hozzád hasonlóak szájából bűzlő tudatlanság hányásszagát. De én akkor is kedves és odaadó voltam, mert sok jó embert ismertem meg munkám során. De az, amit a te állatias barbárságod testesít meg, az visszataszító és gennyesen pállik a gyűlölettől!

Mit képzelsz a hugyos pofádról, mi? Én nem képzelem magam semmilyen istennek, csak embernek, amilyennek a hozzád hasonló pondrók sosem akartak látni, és ugráltatott az utolsó szajha taknyos kölyke is, mert úgy érezte, hogy velem megteheti, mert a magyar orvos egy rabszolga, egy állat, amelyikbe belerúghatsz, megalázhatod, akkor sem fog szólni, mert különben előrántod a makulátlan erkölcsiséged véres kardját, és egyből istenkomplexust, hazaárulást és egyebeket kiáltasz!

Undorító vagy, ha létezne egyetlen isten is, elrohadna a fajtád a kénköves pokol legretkesebb bugyrában az összes normális magyar beteg nevében!

2012. júl. 9. 20:34
 42/47 anonim válasza:
Látod most is meg akarsz ítélni.Szerintem meg te kerülnél ebben az esetben pokolra,de az majd úgyis halálunk után dől el.Én nem tartom magam sem primitívnek,sem bunkónak sem erkölcstelennek semmi ilyesmi,a környezetemben élők is tisztelnek,becsülnek,nem tartanak rossz embernek.De te miért velem vitatkozol?Hogy van neked erre időd?Nem gyógyítanod kellene az angol betegeidet?Miért itt írogatsz orvos létedre?Szerintem egy magára valamit is adó orvos nem állna le itt velem vitatkozni ezen az oldalon,mivel ez nem erre való.Szerintem te nem is vagy orvos,csak vagy egy elmebeteg aki orvosnak képzeli magát,vagy valami kölök aki itt szórakozik,hogy van neked erre időd?Nekem ez nagyon gyanús.Úgy hogy tudod mit?Elmebetegekkel nem vitatkozom,sem gyerekekkel,úgy hogy én itt befejeztem ezt a vitát,menj kezeltesd magad valami pszichiáterrel,ne velem vitatkozzál,te kötöttél belém,nem tudom hogyan van neked ennyi időd,de sejtem.
2012. júl. 9. 21:01
 43/47 anonim ***** válasza:

Milyen angol betegeimet, te félkegyelmű?

Egy szóval nem írtam, hogy angolokat gyógyítok. Azt sem tudod, mit beszélsz. Nem érted, amit írsz.

Én viszont értem, amit te írsz. Este kilenckor egy magyarországi orvos ne netezzen, ne gondolkozzon, ne szórakozzon, ne legyen a családjával. Egy magyarországi orvos DOLGOZZON, mert egy állat arra való.

Na, én pont erről beszélek. Ennek vége, kisapám. Azt csinálok a szabadidőmben, amit akarok. Ez az egyik szabad ember és rabszolga közti fő különbség!

2012. júl. 9. 21:12
 44/47 anonim válasza:
Elég fura mentalitásod van az már egyszer biztos,leállsz itt vitatkozni,általad lenézett emberekkel,mert te amúgy mindenkit lenézel magadon és néhány orvoson kívül,de ha véleményed szerint olyan nagyfiú vagy,akkor miért írkálsz itt baromságokat,miért nem valami előkelő hotelben nyomod a sódert,milliárdos vállalat vezetőknek abból is a 60-70 éveseknek.Ők talán végig hallgatnám a magas röptű semmitmondásoddal.Ez nem orvosoknak való oldal te nagyokos,ez magamfajta átlag honpolgároknak szól elsősorban, a mi szintünkön van.De abból látszik,hogy nem vagy igazi orvos,hogy itt lököd nekem a sódert egész este.Egy igazi orvos sosem állna le ismeretlen emberekkel vitázni egy ilyen nem szakmába vágó oldalon.
2012. júl. 9. 22:12
 45/47 anonim válasza:
Amúgy meg hülyékkel nem vitatkozom mert legyőznek a rutinjukkal.
2012. júl. 9. 22:18
 46/47 anonim ***** válasza:

A szomorú hír, hogy nem csak a hülyék győznek le rutinjukkal. Az okosabbak is.

Az orvos létem kétségbevonására mióta magyarázat az, hogy internetezem? Ez tényleg magyarázat, csak a roggyant elmédre.

Mellesleg nem egy - nem két kedves, értelmes embert ismertem meg itt, akikkel jó beszélni, sok embernek jó segíteni. Tudom azt, hogy az emberek kb. fele alapvetően kedves, hálás beteg Magyarországon is, a baj mindig az ilyen kis surmókkal van, mint te.

Érdekesmód, aki nem seggbuta kioktatással kezdi a mondandóját, az sosem mondja nekem azt, hogy különbnek képzelem magam bárkinél. Egy értelmes embernek, és egy téma alapos ismerőjének egyik alapvető tulajdonsága, hogy bármilyen szinten el tud magyarázni egy adott kérdést. Neked fogalmi zavaraid sincsenek a magyar és ez európai egészségügyről, annak humánerőforrás-problémáiról, lehetőségeiről, aktualitásairól. Csak van egy tudatlanságra felvett, nagypofájúságból varrt kisködmönöd, amivel az erkölcsi Szent Grált akarod megtalálni zagyva okfejtéseidben.

2012. júl. 10. 08:58
 47/47 anonim válasza:
Véleményem szerint nem az orvos tehet erről sajnos sok a beteg kevés az orvos(aminek meg van az oka )szerintem felesleges bárhová menned panaszra ,mert ott sem fognak neked mást mondani. Amit tehetsz annyi, (ha úgy érzed hogy a betegséged miatt veszélyben az életed ahogyan írtad is )hogy bemész a sürgősségire elmondod a problémádat, ott majd el irányítanak ahová kell ,és garantáltan megfognak vizsgálni ,és majd ott el is döntik ,hogy valóban SÜRGŐS vagy nem, és hidd el ha sürgős akkor kezelni is fognak.
2013. júl. 18. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!