Ez mind a gyulai Pándy Kálmán Kórházban történt: A beutalóra SÜRGŐS, pirossal aláhuzva! Előjegyezve: 2013. márciusa. Jogos-e a felháborodás? Mi a véleményetek erről?
Erre csak Petőfi szavaival tudnék idézni (de ugye verset a magadfajta úgysem olvas):
"Foglalod a kvrvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!..."
Milyen hazátlanságról beszélsz, te senkiházi? Neked meg az okádék fajtádnak kéne szégyellnie a mocskos pofáját azért, hogy szégyent jelentesz a magyar népre.
Te, az ember, aki Nem Tehet Semmiről, és a társaid, akik dögletes butaságukkal ide juttatták Magyarországot.
Én dolgoztam az ott élőkért, gyógyítottam, támogattam, segítettem őket 11 éven át, és cserébe kaptam a hozzád hasonlóak szájából bűzlő tudatlanság hányásszagát. De én akkor is kedves és odaadó voltam, mert sok jó embert ismertem meg munkám során. De az, amit a te állatias barbárságod testesít meg, az visszataszító és gennyesen pállik a gyűlölettől!
Mit képzelsz a hugyos pofádról, mi? Én nem képzelem magam semmilyen istennek, csak embernek, amilyennek a hozzád hasonló pondrók sosem akartak látni, és ugráltatott az utolsó szajha taknyos kölyke is, mert úgy érezte, hogy velem megteheti, mert a magyar orvos egy rabszolga, egy állat, amelyikbe belerúghatsz, megalázhatod, akkor sem fog szólni, mert különben előrántod a makulátlan erkölcsiséged véres kardját, és egyből istenkomplexust, hazaárulást és egyebeket kiáltasz!
Undorító vagy, ha létezne egyetlen isten is, elrohadna a fajtád a kénköves pokol legretkesebb bugyrában az összes normális magyar beteg nevében!
Milyen angol betegeimet, te félkegyelmű?
Egy szóval nem írtam, hogy angolokat gyógyítok. Azt sem tudod, mit beszélsz. Nem érted, amit írsz.
Én viszont értem, amit te írsz. Este kilenckor egy magyarországi orvos ne netezzen, ne gondolkozzon, ne szórakozzon, ne legyen a családjával. Egy magyarországi orvos DOLGOZZON, mert egy állat arra való.
Na, én pont erről beszélek. Ennek vége, kisapám. Azt csinálok a szabadidőmben, amit akarok. Ez az egyik szabad ember és rabszolga közti fő különbség!
A szomorú hír, hogy nem csak a hülyék győznek le rutinjukkal. Az okosabbak is.
Az orvos létem kétségbevonására mióta magyarázat az, hogy internetezem? Ez tényleg magyarázat, csak a roggyant elmédre.
Mellesleg nem egy - nem két kedves, értelmes embert ismertem meg itt, akikkel jó beszélni, sok embernek jó segíteni. Tudom azt, hogy az emberek kb. fele alapvetően kedves, hálás beteg Magyarországon is, a baj mindig az ilyen kis surmókkal van, mint te.
Érdekesmód, aki nem seggbuta kioktatással kezdi a mondandóját, az sosem mondja nekem azt, hogy különbnek képzelem magam bárkinél. Egy értelmes embernek, és egy téma alapos ismerőjének egyik alapvető tulajdonsága, hogy bármilyen szinten el tud magyarázni egy adott kérdést. Neked fogalmi zavaraid sincsenek a magyar és ez európai egészségügyről, annak humánerőforrás-problémáiról, lehetőségeiről, aktualitásairól. Csak van egy tudatlanságra felvett, nagypofájúságból varrt kisködmönöd, amivel az erkölcsi Szent Grált akarod megtalálni zagyva okfejtéseidben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!