Ez mind a gyulai Pándy Kálmán Kórházban történt: A beutalóra SÜRGŐS, pirossal aláhuzva! Előjegyezve: 2013. márciusa. Jogos-e a felháborodás? Mi a véleményetek erről?
Már a kijelentés is közönséges hazugság, a közgazdászok, jogászok legtehetségesebbjei is dolgoznak külföldi ügyfelekkel, és néhány tanár is el tud helyezkedni külföldön; azért nem így és ilyen számban, mert olyan szakmát tanultak, ami semmit sem ér külföldön. Ez van; az orvosi a legnehezebb egyetem, csak válogatott emberek képesek befejezni.
Ez a laci gyerek meg egy büdös paraszt, például mit fizetett a román államnak azért, mert tömegesen jöttek ide orvosok onnét?
Ja, hogy semmit?
Szánalmas, követelőző paréj vagy te lacika, semmi több.
Arról beszélünk te hólyag, hogy úgy kened el a felelősséget, mint béna ovis a vajaskenyeret. Igenis volt és van is módod rá, neked meg a többi suttyónak is, hogy küzdjetek az egészségügyért, csakhogy ez a magyar embert nem érdekli, ehhez a gusztustalan hozzáálláshoz képest meg kiváló és meg nem érdemelt ellátást kap.
Te semmit nem fizettél a román államnak, se a szerbnek, se az ukránnak se a szlováknak, de speciel énutánam a németnek sem, mivel én ott diplomáztam le, és hazaérve semmi más nem fogadott, csak a hozzád hasonló férgek, akiktől tűrtem és akikért küzdöttem 11 (munka szempontjából) nyomorúságos és kiábrándító éven át.
Mástól elvenni, ahhoz van eszetek, de amikor valaki szintén a saját életével is akar törődni egy okádék életszínvonal után, akkor egyből jönnek az erkölcs lóf@szjózsi lovagjai, akik egyből tudják, hogy az ő pénztárcájukból forint fillér mennyit vettek el. A román adófizető mit szólt, amikor az ő pénzén fenntartott és kiképzett orvosok tömegével mentek Magyarországra?
Az erkölcseidről tehát ennyit, egy szánalmas nyomorláma beszél csak így, aki sértett, mint egy összefosott seggű pelenkás, és hisztérikus, mint egy elkényeztetett kislány.
Arról a józan ész diktálta szempontról meg nem is beszélek, hogy az EU-n (és többnyire az EGT-n) belül szabad munkavállalás van, szabad költözés is, tehát ha én Norvégiában akarok dolgozni, akkor ehhez minden jogom megvan; az, hogy Magyarországon az orvosok állatokként vannak tartva, az a magyar nép szégyene, a realitás pedig az, hogy a ketrecet ott kell hagyni, és a magyar orvosoknak vissza kell nyerniük emberi méltóságukat a balkáni söpredék elnyomása után.
Elég szomorú, hogy a hozzád hasonló férgek miatt ez nem sikerül a szülőhazánkban!
Ne legyél már nevetséges, vádaskodsz, aztán ismét rohansz a képzelt erkölcsi köpenyedhez, hogy "ismeretlenül leférgezni valakit..." ez baromság, te meg beképzelt semmirekellőnek neveztél és társai, ez nem a sértődésről szól, hanem már megint arról, hogy nincsen semmi alapja annak, amit mondasz, csak amikor már nem tudsz mit tenni szánalmas véleményed rogyadozó viskójának megtámogatására, akkor előhúzod azt, hogy AZ EMBERSÉG.
Szánalmas vagy.
Persze, én is tanítottam 6 évet egy magyar egyetemen, az egy dolog, hogy pl. egy évfolyamnak szarok az anatómiai ismeretei, na és? Hogy jön ez ide? Úgy, hogy ő sem végezte rendesen a munkáját, vagy mi? A hallgató lehet hülye, az orvos lehet hülye, mindenki lehet hülye, csak a Nagybetűs Magyar Beteg nem? Miért nem?
Ha a haverod az anat akkora királya volt, akkor talán meg kellett volna rendesen tanítani a hallgatókat, nem pedig fikázódni.
Mert ugye nem kell felsőbbrendűnek éreznie magát attól, hogy egyetemen tanít, de hát akinek nagypofából szabták a mellényét, az ne csodálkozzon, ha lötyög a gerinctelen testén!
Különben meg nem sokáig lesz ez az úrias mód, hogy azt választasz, akit akarsz, mert ilyen Nyugaton a legmagasabb magánbiztosítós kategóriákban jár csak, de hát az éhező állatként tartott magyar orvosokkal még ideig-óráig meg lehet ezt csinálni, hogy morzsákért elvégzik a Magyar Beteg úri kívánságait, de már nem sokáig.
Az én betegeim szeretnek, ezért nem a te hugyos véleményedre alapozom, hogy milyen visszhangja van a gyógyító munkámnak a körükben.
Ha egyszer engednél meg magadnak ilyen hangnemet a kórházunkban, kihívnám rád a biztonságiakat, mint ahogy azt a csőcselékkel kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!