Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mind a gyulai Pándy Kálmán...

Ez mind a gyulai Pándy Kálmán Kórházban történt: A beutalóra SÜRGŐS, pirossal aláhuzva! Előjegyezve: 2013. márciusa. Jogos-e a felháborodás? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Eszméletlen kínokat élek át,hiszen nem tudni miért,de ha valamihez hozzáér a kezem,karom vagy picit megütöm a testem bármely részét, már véraláfutások keletkeznek és vérzésig elkezd hámlani a bőröm. Kivizsgálásra küldött a háziorvos, SOS, de a fenti időpontok alapján,majd szivinfaktust kaptam,hogy az orvosnak, az egészségügynek mi a SÜRGŐS!!! Legalább látta volna és utána döntötte volna el,hogy szerinte mennyire veszélyezteti a beteg életét az l-2 évvel későbbi kezelése. Lehet,hogy most indulatos vagyok,de úgy gondolom,hogy ezzel is átakarják irányítani a betegeket a magánrendelőbe, jópénzért meg is teszi a vizsgálatot csak fel kell hivni a mobilján.A kezelést pedig elvégzi a kórházban! Mi a véleményetek erről?

2012. márc. 15. 14:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Már a kijelentés is közönséges hazugság, a közgazdászok, jogászok legtehetségesebbjei is dolgoznak külföldi ügyfelekkel, és néhány tanár is el tud helyezkedni külföldön; azért nem így és ilyen számban, mert olyan szakmát tanultak, ami semmit sem ér külföldön. Ez van; az orvosi a legnehezebb egyetem, csak válogatott emberek képesek befejezni.

Ez a laci gyerek meg egy büdös paraszt, például mit fizetett a román államnak azért, mert tömegesen jöttek ide orvosok onnét?

Ja, hogy semmit?

Szánalmas, követelőző paréj vagy te lacika, semmi több.

2012. júl. 9. 08:49
 32/47 anonim válasza:
Az utolsó válaszadó sem különb,egy beképzelt semmire kellő.Mire vagy annyira fene büszke?Az emberek fizetik a tb-t,adóznak többet nem tehetünk,a többi a politikusaink sara.A folyamatos elvonásokkal lezüllesztik az egészségügyet,de nem csak azt,hanem úgy egységesen majdnem mindent.De erre nekünk átlag embereknek nincs ráhatásunk,mint ahogy az orvosoknak sincs.A politikusok tönkretesznek itt mindent és mi tehetetlenül nézzük végig,hogy mit művelnek.Ez itt Magyarország 2012.
2012. júl. 9. 11:39
 33/47 anonim válasza:
Egyébként meg mit fizettem?Súlyos pénzeket a magánrendeléseken+a fizetésemből nem keveset amit levontak egészségügyi hozzájárulás címen.
2012. júl. 9. 11:43
 34/47 anonim válasza:
Külföldről meg nem kell osztani azt észt,elmentél ott vagy,azt mondod jó ott,akkor maradj is ott,ne oszd az észt a magyaroknak,nincs szüksége erre itt senkinek.Oszd az észt az angoloknak vagy azoknak akiknél vagy éppen,minket viszont hagyjál békén ha egy mód van rá.
2012. júl. 9. 11:45
 35/47 anonim válasza:
Egyébként azzal egyetértek,hogy nem tudja akárki elvégezni az orvosit,szerencsére itt vannak még nagyon becsületes,normális,emberséges doktorok is,akik tisztelik a magyar betegeket(emberszámba vesznek minket) ami nagyon fontos.Én az ilyen orvosokat,nagyon tisztelem és becsülöm,minden elismerésem az övék.De akik ki mennek külföldre azok meg nem érdekelnek,hogy hogyan gyógyítják az angolokat és mennyiért az engem egyáltalán nem érdekel.Miért talán őket érdekli az, hogy minket ki és hogyan gyógyít?Ugye hogy nem?Hát akkor meg miről beszélünk?
2012. júl. 9. 11:56
 36/47 anonim ***** válasza:

Arról beszélünk te hólyag, hogy úgy kened el a felelősséget, mint béna ovis a vajaskenyeret. Igenis volt és van is módod rá, neked meg a többi suttyónak is, hogy küzdjetek az egészségügyért, csakhogy ez a magyar embert nem érdekli, ehhez a gusztustalan hozzáálláshoz képest meg kiváló és meg nem érdemelt ellátást kap.

Te semmit nem fizettél a román államnak, se a szerbnek, se az ukránnak se a szlováknak, de speciel énutánam a németnek sem, mivel én ott diplomáztam le, és hazaérve semmi más nem fogadott, csak a hozzád hasonló férgek, akiktől tűrtem és akikért küzdöttem 11 (munka szempontjából) nyomorúságos és kiábrándító éven át.

Mástól elvenni, ahhoz van eszetek, de amikor valaki szintén a saját életével is akar törődni egy okádék életszínvonal után, akkor egyből jönnek az erkölcs lóf@szjózsi lovagjai, akik egyből tudják, hogy az ő pénztárcájukból forint fillér mennyit vettek el. A román adófizető mit szólt, amikor az ő pénzén fenntartott és kiképzett orvosok tömegével mentek Magyarországra?

Az erkölcseidről tehát ennyit, egy szánalmas nyomorláma beszél csak így, aki sértett, mint egy összefosott seggű pelenkás, és hisztérikus, mint egy elkényeztetett kislány.

Arról a józan ész diktálta szempontról meg nem is beszélek, hogy az EU-n (és többnyire az EGT-n) belül szabad munkavállalás van, szabad költözés is, tehát ha én Norvégiában akarok dolgozni, akkor ehhez minden jogom megvan; az, hogy Magyarországon az orvosok állatokként vannak tartva, az a magyar nép szégyene, a realitás pedig az, hogy a ketrecet ott kell hagyni, és a magyar orvosoknak vissza kell nyerniük emberi méltóságukat a balkáni söpredék elnyomása után.

Elég szomorú, hogy a hozzád hasonló férgek miatt ez nem sikerül a szülőhazánkban!

2012. júl. 9. 14:20
 37/47 anonim válasza:
De nagyra vagy magaddal.Az egyik orvos meg akit ismerek és tanít az egyik magyar egyetemen is,azt mondta,hogy:"több orvosis hallgató sajnos az alapvető anatómiai ismeretekkel is hadilábon áll",nem mondta,hogy mind ilyen csak azt,hogy vannak ilyenek.Úgy hogy csak attól,hogy valaki bejutott az orvosira attól még nem kell hátast dobni,majd ha orvosként bizonyít akkor már el lehet ismerni a tudását.De addig.... Van olyan orvosi egyetem ahol 425 ponttal már be lehet kerülni,na hát az rémesen kevés,a szak nívójához képest.Nekem pl. anno 440 pontom volt,matek kivételével minden tárgyam 5-ös,matek 4-es,felsőfokú nyelvvizsga angolból középfok németből,földrajz emelt szint,biológia emelt szint.És bizony beismertem már akkor 18 évesen,hogy ennek ellenére nem vagyok alkalmas orvosnak lenni.Nekem volt önkritikám,ami több emberből is hiányzik és azt hiszi magáról,hogy ő mindenki másnál felsőbb rendű,de hogy miért azt szerintem ő sem tudja,így nevelték,ezt verték a fejébe nem tehet róla.De hogy más emberekre ismeretlenül azt mondjuk,hogy "féreg" hát nem tudom.Ha az ottani emberekkel is így beszélsz akkor szerintem nem sok ember járhat hozzád kezelésekre.Felőlem lehet az az orvos akármilyen professzor,ha az embereket nem nézi embernek,nem beszél velem tisztességesen,ahogy egy orvosnak normálisan kell beszélni,akkor én azt messzire elkerülöm,és inkább választok magamnak egy szerényebb referenciákkal rendelkező,ámde emberséges orvost a kezelésekhez.
2012. júl. 9. 15:17
 38/47 anonim ***** válasza:

Ne legyél már nevetséges, vádaskodsz, aztán ismét rohansz a képzelt erkölcsi köpenyedhez, hogy "ismeretlenül leférgezni valakit..." ez baromság, te meg beképzelt semmirekellőnek neveztél és társai, ez nem a sértődésről szól, hanem már megint arról, hogy nincsen semmi alapja annak, amit mondasz, csak amikor már nem tudsz mit tenni szánalmas véleményed rogyadozó viskójának megtámogatására, akkor előhúzod azt, hogy AZ EMBERSÉG.

Szánalmas vagy.

Persze, én is tanítottam 6 évet egy magyar egyetemen, az egy dolog, hogy pl. egy évfolyamnak szarok az anatómiai ismeretei, na és? Hogy jön ez ide? Úgy, hogy ő sem végezte rendesen a munkáját, vagy mi? A hallgató lehet hülye, az orvos lehet hülye, mindenki lehet hülye, csak a Nagybetűs Magyar Beteg nem? Miért nem?

Ha a haverod az anat akkora királya volt, akkor talán meg kellett volna rendesen tanítani a hallgatókat, nem pedig fikázódni.

Mert ugye nem kell felsőbbrendűnek éreznie magát attól, hogy egyetemen tanít, de hát akinek nagypofából szabták a mellényét, az ne csodálkozzon, ha lötyög a gerinctelen testén!

2012. júl. 9. 15:46
 39/47 anonim ***** válasza:

Különben meg nem sokáig lesz ez az úrias mód, hogy azt választasz, akit akarsz, mert ilyen Nyugaton a legmagasabb magánbiztosítós kategóriákban jár csak, de hát az éhező állatként tartott magyar orvosokkal még ideig-óráig meg lehet ezt csinálni, hogy morzsákért elvégzik a Magyar Beteg úri kívánságait, de már nem sokáig.

Az én betegeim szeretnek, ezért nem a te hugyos véleményedre alapozom, hogy milyen visszhangja van a gyógyító munkámnak a körükben.

Ha egyszer engednél meg magadnak ilyen hangnemet a kórházunkban, kihívnám rád a biztonságiakat, mint ahogy azt a csőcselékkel kell.

2012. júl. 9. 15:50
 40/47 anonim válasza:
Milyen hangnemet te hazaáruló,te beszélsz itt csőcselékről?Menj már vissza oda ahonnan jöttél,még hogy az orvos nem állat?Hát nem is,de a beteg sem állat ha nem tudnád.Csak azt kapjátok ti nagyképű,hazátlanok amit megérdemeltek.Ne képzeld magad Istennek mert nem vagy az Isten csak egy van és az nem te vagy.A normális,munkájukat szerető,becsületes,tisztességes orvosokról is rossz képet állítasz ki,mert ha belőled indulnánk ki akkor azt hihetnénk,hogy minden orvos nagyképű pojáca,pedig ez nem így van.Pl. a Pándy Kálmán Kórházban Gyulán nagyon sok jó orvos van,országosan nem számít elit kórháznak,megyei szinten igen.Az ember azt hihetné,hogy Szegeden,Pesten kíváló dokik vannak,ha a gyulaiak jók akkor azok csak nagyon jók lehetnek,de te kiállítasz egy olyan képet az orvosokról,hogy ne tudd meg.Te miért képzeled magad Istennek amúgy?Ilyen jelzőkkel meg illesd az őseidet akik nem tanítottak meg viselkedni,csak ezt a nagyképű,gőgös viselkedést nevelték beléd.Hagyjál már békén a hülyeségeiddel,kint vagy külföldön jó helyen,éljél ott és dolgozzál,a magyar embereket meg hagyd békén,semmi közöd hozzánk már.Az ottani betegeiddel beszéljél így ha megkérhetlek te paprikajancsi.
2012. júl. 9. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!