Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lázár János 2013 január 1-vel...

Lázár János 2013 január 1-vel beakarja vezetni a teljes dohányzási tilalmat? Csak a saját portánkon dohányozhatunk?

Figyelt kérdés
És cigarettát csak állami trafikokban lehet majd venni azt is csak nagyobb városokban falukon majd nem lehet kapni és így akarja az italboltokat(kocsmákat) államosítani így még több bevételre tegyen szert az állam.

2012. febr. 26. 14:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%

"Csak a saját portánkon dohányozhatunk?"

Hát nem tudom, nálam még ott sem. Én eddig sem engedtem meg senkinek, hogy az én házamban bagózzon. Tőlem a bagósok ki vannak tiltva. :)

2012. febr. 26. 15:09
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
Tök mindegy nem? :D addigra mar ugyis vilagvege :P
2012. febr. 26. 15:16
 3/20 anonim ***** válasza:
44%

IGAZA VAN!

legalább nem kell annyi érrendszeri beteget ápolni temetni!

2012. febr. 26. 15:17
 4/20 anonim ***** válasza:
53%

Jól teszi

A buszmegállóba legalább nem kell a sok büdös bagóst elviselni, undorító ahogy a büdös pofájukkal belebeszélnek a másik fejébe

2012. febr. 26. 15:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Az még csak, hogy a büdös bagósok büdös pofájuk, nade az a sok mocskos alkoholista büdös kihányott pofája az milyen büdös be vannak vizelve ezeket mikor tiltják ki a buszmegállókból? és az állomásokról?
2012. febr. 26. 15:45
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
nem dohányzok, de ennyiben hadd legyek a dohányosok védelmére, hogy az államnak jót tesznek azzal, hogy dohányoznak. egyrészt amennyi adót befizet az, aki egész életét végigdohányozza, annyit úgysem költenek a kezelésére, arról nem is beszélve, hogy ha 50-60éves korukban hullanak az emberek, nem kell nekik nyugdíjat fizetni. Szóval becsüljük meg, amíg vannak becsületes dohányzó embereink, mert nélkülük még szegényebb lenne az ország
2012. febr. 26. 15:46
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
még mocskos alkoholistával nem találkoztam buszon így róluk azért nem nyilatkoztam
2012. febr. 26. 15:49
 8/20 anonim válasza:
69%
szerintem ez normális..a dohányos ölje csak meg magát ,de másokat ne tegyen tönkre azzal ,h a közelébe szívja a mérget.
2012. febr. 26. 15:49
 9/20 A kérdező kommentje:

még mocskos alkoholistával nem találkoztam buszon így róluk azért nem nyilatkoztam

Annak csak örülhetsz, hogy még nem ült melletted a buszon olyan fazon aki úgynézett ki na de ami késik az nem múlik.

2012. febr. 26. 16:03
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

én sem dohányzok, de nem halok bele, ha valaki rágyújt mellettem. Bár a buszmegállóban örülök, hogy nem lehet, mert ott ugye muszáj egy helyen állni, ott megértem, hogy betiltották, de egy szórakozóhelyen már hülyeség betiltani.. akinek nem tetszik, ne menjen be, mert NEM KÖTELEZŐ! :D Én mint nem dohányos, tudtam minden helyről, hogy mennyire van bent büdös, és mennyire áll meg bent a füst, és 1-2 kocsmában azt sem éreztem, ha mellettem gyújtott rá valaki, mert olyan nagy tér volt, meg levegőző rendszer is volt, szóval kár a szórakozóhelyeket szopatni ezzel.

az utcán meg ha elmegy mellettem valaki, aki dohányzik, azt az egy levegővételt kibírom, míg elmegyek mellette.. (ugye egy-egy teherautó sokkal nagyobb füsttel van, mégsem tiltják be azokat sem:))

2012. febr. 26. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!