Lázár János 2013 január 1-vel beakarja vezetni a teljes dohányzási tilalmat? Csak a saját portánkon dohányozhatunk?
és még mindig, mint nem dohányzó mondom ezt, hogy aki azzal van elfoglalva, hogy a dohányos embereket ugatja le, mondván "engem ne öljenek meg", annak az egyetlen baja az, hogy unatkozik. Persze 1-2 embernél zavaró, ha pofátlanul cigizik, de sok dohányzó barátom van, és egyik sem bunkón dohányzik, hanem csak szép kulturáltan, úgy, hogy senkit sem zavarnak. Így nem értem én sem, hogy miért veri a nyálát ennyi ember a dohányzók ellen.
Valóban sokkal rosszabb egy alkoholista, mert az még neki is megy az embernek, ha olyan kedve van (tapasztaltam:)).
"(ugye egy-egy teherautó sokkal nagyobb füsttel van, mégsem tiltják be azokat sem:))"
Lehet, hogy ez lesz a következő lépés.
mennyi adot fizetnek??
egészségügyi ellátásuk meg 100*szorosa a befizetettnek
e
"mennyi adot fizetnek??
egészségügyi ellátásuk meg 100*szorosa a befizetettnek"
Ezt meg honnan vetted? esetleg álmodtad? arra értették az adót amit a cigarettára kifizet amire emelgeti az árát az a mocskos kormány te kis álmodozó!
bár itthon még ilyet nem mondtak ki, de több nyugati ország kijelentette, hogy ha nem lennének dohányzó emberek, akkor összeomlana a nyugdíjrendszer.
lehet van olyan dohányos, aki többet vesz ki a rendszerből, mint amennyit beletesz, de sok embernél vagy nincs is szükség kezelésre, mert hiába dohányzott egész életében, nem abban hal meg, vagy nem lesz tőle beteg, vagy csak simán későn veszik észre, hogy baja van tőle, és már nem tudják kezelni. Nehogy azt hidd, hogy majd a kórházban mindent megtesznek azért, hogy megmentsenek egy fullra lestrapált szervezetű embert.
az ilyen "antidohányosnak" egyetlen problémája van: unatkozik
keress magad mellé valakit, aki leköt, és ne másokkal foglalkozz :D énmeg antihülye vagyok, ellenzem a hülyéket, most akkor kössek bele minden hülyébe? 100év alatt sem végeznék:/
Én pipázom.
Ha államosítják a trafikokat, akkor a pipadohány választék extrémen megcsappan, ezért kénytelen leszek a finom pipadohányokat az Ebayről beszerezni, és a német, angol vagy dán állam teszi zsebre az általam befizetett jövedéki adót a magyar állam helyett. Namármost ez pártunknak és kormányunknak miért is jó? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!