1/17 anonim válasza:
Nem, semmilyen összefüggés nincs.
2/17 A kérdező kommentje:
akkor ki az aki hebeg, habog dadog, makog?
2012. jan. 26. 11:56
3/17 anonim válasza:
A stresszes embereknél valóban előfordulhat, de nem mindenkinél figyelhető meg.
4/17 anonim válasza:
Vagy dadog, ami önálló beszédprobléma, vagy csak bizonytalan, önbizalomhiányos ember.
A pánikbetegségnek ehhez semmi köze nincs.
5/17 A kérdező kommentje:
Az önbizalomhiány okozza a beszédzavart?! Na ezt most hallom először!
2012. jan. 26. 12:19
6/17 anonim válasza:
Nem. Csak amiatt is hebeghet-haboghat valaki, ha nem mer megszólalni rendesen. Ez nem beszédzavar és nem betegség.
Van a dadogás, ami beszédprobléma, de sem önbizalomhiánnyal, sem pánikbetegséggel nincs összefüggésben.
És van a pánikbetegség, aminek semmilyen jele nincs a beszédben.
7/17 anonim válasza:
Beszédzavarosoknál minden lelki probléma gyakoribb, mert kimondani, vagy akár megfogalmazni sem olyan egyszerű a problémákat, levezetni a feszültséget.
9/17 anonim válasza:
Ne hidd el, amiket írtak, mert a pánikbeteg nem tud koncentrálni, és igenis összevissza beszél, vagy nem találja a szavakat, a gyógyszerek meg még rontanak ezen. De ez nem azokra vonatkozik, akik "csak" éppen kissé szétestek, és ehhez járul pánik is, hanem az "igazi" pánikbetegekre, akiken nem is tudnak segíteni.
10/17 anonim válasza:
Szerintem nagy részeteknek nincs igazatok, én pánik beteg vagyok, és egy olyan helyzetben amikor éppen pánik rohamja van az illetőnek, akkor szerintem nehezére esik megszólalni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!