Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

3 napja nagyon fáj a hátam. Ha mozgok, vagy ha belélegzek, akkor érzem a fájdalmat. Belégzésnél van egy pont , amikor valamiért nem tudok több levegőt a tüdőmbe, ilyenkor erős fájdalmat érzek a hátamban.

Nem tudom, hogy izomfájdalom, vagy valami betegségem van-e?

Nem kizárt, hogy edzésen erőltettem meg, viszont egésznap levert voltam, sőt hányingerem is volt(lázam nincs, nem köhögök és nincs váladékom) Mire gyanakodtok?

2012. jan. 23. 18:16
 1/5 A kérdező kommentje:
fulladok is, de ez lehet a korlátozott belégzéstől is. Érdekes, hogy 1 hete ugyanez volt, de 1 nap alatt elmúlt akkor.
2012. jan. 23. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Az is elképzelhető,h csak becsípődött valami ideg v pedig megránthattad edzés közben.Nekem pl akkor is szokott fájni a hátam,ha megfázik. Most az,h 1 hete is volt és elmúlt...ha ezt nem írod,akkor elszőr tüdőgyulladásra gondoltam volna. Mindenesetre nem ártana dokihoz menned,ha továbbra sem múlik.(egy ismerősöm hátfájással ment el dokihoz és ott derült ki,h tüdőgyulladás)

Jobbulást!

2012. jan. 23. 18:37
 3/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló van. Mikor levegőt akarok venni akkor elkezd fájni a mellkasom és csak apró levegő vételekkel tudok lélegezni. Viszont sokan aztmondják hogy csak növésben vagyok 15/F
2012. jan. 24. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
változás: elmúlt teljesen a hátfájás, tudok jól lélegezni, viszont tele vagyok váladékkal
2012. jan. 25. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
tüdőgyulladás :D
2012. febr. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!