Esetleg fölöslegesen szedem be a gyogyszert? Lehet töle bajom?
Figyelt kérdés
Valamilyen fertőzésre gyanakodtam nemi vagy hugycsövire és ez már elöfordult velem egy féléve és onnan maradt Cifrán500as amit az orvosom irt föl.. és abbol ha most is beszednék lenne bajom belöle? Vagy ha csak egyet? vagy az nem is érne semmit??2012. jan. 14. 08:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem csakugy ne szedj be semmit, foleg, hogy nem is egyertelmu, hogy van- e valami bajod vagy nincs.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát jo de lehet esetleg töle bajom??
max kifertötlenit nem??
2012. jan. 14. 08:30
3/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a mostani fertozest is ugyanaz okozza mint a felevvel ezelottit. Igy nem fog hatni, illetve ha most beveszed feleslegesen a gyogyszert es kesobb lesz valami bajod amire ezt a gyogyszert kell majd szedned, nem valoszinu, hogy hatni fog.
4/6 anonim válasza:
Ez egy antibiotikum, amit nem lehet csak úgy szedegetni, amikor felírták be kellett volna szedni az egészet, 1 szemmel csak ártasz magadnak.
Nem olvastad el a tájékoztatót?:
"Ha idő előtt abbahagyja a Cifran filmtabletta szedését
Fontos, hogy befejezze a kúrát még akkor is, ha pár nap után jobban érzi magát. Ha túl hamar hagyja abba a gyógyszer szedését, akkor előfordulhat, hogy fertőzése nem gyógyul meg teljesen, és a fertőzés tünetei kiújulhatnak vagy súlyosbodhatnak. Baktérimrezisztencia is kialakulhat az antibiotikummal szemben."
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval hamost bevettem egyet mittegyek??
2012. jan. 14. 08:56
6/6 anonim válasza:
Akkor már semmit, de ne vegyél be többet, csak ha orvos írja fel és akkor is a teljes adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!