Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi bajom lehet? (hasmenés)

Mi bajom lehet? (hasmenés)

Figyelt kérdés
Tehát előző héten pénteken amikor wécére mentem folyékony székletem volt, akkor beszedtem pár széntablettát és hétfőre normalizálódott. De most (tegnap) megint folyékony volt a székletem. Minden nap 1x megyek el wécére de akkor iszonyat folyékony az egész. Más bajom nincs. Tegnap bevettem 2 széntablettát, mára fekete folyós votl a székletem. Ma reggel ezért már 4-et vettem be hátha az jobban hat. A helyzet az hogy ma este barátomnál szeretnék aludni és nem akarok kellemetlenséget, igaz h most voltam wécén ugyhogy valószínűleg csak hnap valamikor megyek megint, de az esélyét se akarom megadni annak hogy ott kelljen wécére mennem :D Ma fél 12-re megyek dokihoz, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hátha jár valaki ilyen cipőben mint én.

2012. jan. 20. 09:39
1 2
 1/12 anonim válasza:
Régen az volt, hogy széntabi! Ma inkább az, hogy hagyjuk, hogy a félflóra magától rendezze a dolgot! És inkább természetes módon segítsük. Kímélettel, sok folyadékkal. Ami forralt vizet, vagy gyógyteát jelent. És eleinte no kaja -> pihenés. Majd eleinte könnyű kaják, fokozatosság! C vitamin. Béres csepp! Bár ez ilyenkor már erre a bajra késő! Kíméld meg a környezetedet, többek között a pasidat... :( /nyilván ha olyan a szitu, pl repülés vagy vizsga akkor szén v. hasfogó és az bent fog mindent. De azt is aminek minél előbb ürülnie kéne!/
2012. jan. 20. 09:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nem múlik magától, már 1 hete van, és nem olyan mint a rendes hasmenés, hogy rohannom kell wécére, hanem olyan mint amikor rendes székletem van (napi 1x, érzem h menni kell lassan, és ha ráérek megyek, csak annyi a különbség h folyik...)
2012. jan. 20. 10:04
 3/12 Boyle84 válasza:
Ugyan ez a bajom nekem is, már két hete :S A sok munka miatt nem mentem el dokihoz, de hétfőn megyek! Már 3 napja diétázok rostokban gazdag ételeket eszek és eddig eredménytelen az egész. Doki lesz belőle...
2012. jan. 20. 11:10
 4/12 anonim válasza:
SORRY!!! IGAZ!!! DOKI!!!!
2012. jan. 20. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
nem vagy mostanában nagyon stresszes? Egyél élőflórás joghurtot vagy kaukázusi kefírt, lehet hogy helyretenne...de ha stresszes vagy akkor az is okozhatja ám.
2012. jan. 20. 11:19
 6/12 anonim válasza:
100%
Respect minden jó szándékkal választ adónak!!! De szerintem hasfájás esetén a tejtermékkel csínnyán... Értem én, hogy élőflóra meg minden! De attól még tejtermék!!! /szegény szulákanditólis hülyét kapok :( /
2012. jan. 20. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Jártam már így többször, szerintem valami baktérium lehet.

Én az ilyen esetekre tartok itthon 3-4 szem megmaradt antibiotikumot,és ha nem válik be sem a szén sem pedig a immo**um, akkor be szoktam venni egy fél liter vízzel, hogy átmosson rendesen.

Természetesen kijön utána alul, de nyom nélkül megszűnik.

Legalábbis nekem mindig bevált.

Amúgy rájöttem hogy legutóbb a piacon vásárolt házi csécsi szalonna volt a tettes.

Higiéniailag kifogásolható lehetett.

Szerintem kapsz te is valami antibigyót.

Jobbulást.

Üdv

2012. jan. 20. 11:25
 8/12 Boyle84 válasza:
Erről mi a véleményetek?
2012. jan. 20. 11:33
 9/12 Boyle84 válasza:
2012. jan. 20. 11:33
 10/12 A kérdező kommentje:

na most jöttem dokitól, azt mondta valami bacilust nyelhettem be, mert semmilyen hasi fájdalmam nincs nem hányok, tehát semmi más bajom nincs. Kaptam 2 fajta gyógyszert:bolus adstringens (ez a széntabletta helyett, azt mondja ez jobb) és ciproflexacin-t.

Már csak az a kérdésem, hogy el tudja tőlem ezt kapni a barátom? Mondjuk eddig se kaptam el, pedig azóta már találkoztunk nem is 1x.

2012. jan. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!