Mi bajom lehet? (hasmenés)
1/12 anonim válasza:
Régen az volt, hogy széntabi! Ma inkább az, hogy hagyjuk, hogy a félflóra magától rendezze a dolgot! És inkább természetes módon segítsük. Kímélettel, sok folyadékkal. Ami forralt vizet, vagy gyógyteát jelent. És eleinte no kaja -> pihenés. Majd eleinte könnyű kaják, fokozatosság! C vitamin. Béres csepp! Bár ez ilyenkor már erre a bajra késő! Kíméld meg a környezetedet, többek között a pasidat... :( /nyilván ha olyan a szitu, pl repülés vagy vizsga akkor szén v. hasfogó és az bent fog mindent. De azt is aminek minél előbb ürülnie kéne!/
2012. jan. 20. 09:56
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nem múlik magától, már 1 hete van, és nem olyan mint a rendes hasmenés, hogy rohannom kell wécére, hanem olyan mint amikor rendes székletem van (napi 1x, érzem h menni kell lassan, és ha ráérek megyek, csak annyi a különbség h folyik...)
3/12 Boyle84 válasza:
Ugyan ez a bajom nekem is, már két hete :S A sok munka miatt nem mentem el dokihoz, de hétfőn megyek! Már 3 napja diétázok rostokban gazdag ételeket eszek és eddig eredménytelen az egész. Doki lesz belőle...
2012. jan. 20. 11:10
4/12 anonim válasza:
SORRY!!! IGAZ!!! DOKI!!!!
2012. jan. 20. 11:12
nem vagy mostanában nagyon stresszes? Egyél élőflórás joghurtot vagy kaukázusi kefírt, lehet hogy helyretenne...de ha stresszes vagy akkor az is okozhatja ám.
2012. jan. 20. 11:19
6/12 anonim válasza:
Respect minden jó szándékkal választ adónak!!! De szerintem hasfájás esetén a tejtermékkel csínnyán... Értem én, hogy élőflóra meg minden! De attól még tejtermék!!! /szegény szulákanditólis hülyét kapok :( /
2012. jan. 20. 11:25
Jártam már így többször, szerintem valami baktérium lehet.
Én az ilyen esetekre tartok itthon 3-4 szem megmaradt antibiotikumot,és ha nem válik be sem a szén sem pedig a immo**um, akkor be szoktam venni egy fél liter vízzel, hogy átmosson rendesen.
Természetesen kijön utána alul, de nyom nélkül megszűnik.
Legalábbis nekem mindig bevált.
Amúgy rájöttem hogy legutóbb a piacon vásárolt házi csécsi szalonna volt a tettes.
Higiéniailag kifogásolható lehetett.
Szerintem kapsz te is valami antibigyót.
Jobbulást.
Üdv
2012. jan. 20. 11:25
8/12 Boyle84 válasza:
2012. jan. 20. 11:33
9/12 Boyle84 válasza:
2012. jan. 20. 11:33
10/12 A kérdező kommentje:
na most jöttem dokitól, azt mondta valami bacilust nyelhettem be, mert semmilyen hasi fájdalmam nincs nem hányok, tehát semmi más bajom nincs. Kaptam 2 fajta gyógyszert:bolus adstringens (ez a széntabletta helyett, azt mondja ez jobb) és ciproflexacin-t.
Már csak az a kérdésem, hogy el tudja tőlem ezt kapni a barátom? Mondjuk eddig se kaptam el, pedig azóta már találkoztunk nem is 1x.
Kapcsolódó kérdések: