Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi bajom lehet? (hasmenés)

Mi bajom lehet? (hasmenés)

Figyelt kérdés
Tehát előző héten pénteken amikor wécére mentem folyékony székletem volt, akkor beszedtem pár széntablettát és hétfőre normalizálódott. De most (tegnap) megint folyékony volt a székletem. Minden nap 1x megyek el wécére de akkor iszonyat folyékony az egész. Más bajom nincs. Tegnap bevettem 2 széntablettát, mára fekete folyós votl a székletem. Ma reggel ezért már 4-et vettem be hátha az jobban hat. A helyzet az hogy ma este barátomnál szeretnék aludni és nem akarok kellemetlenséget, igaz h most voltam wécén ugyhogy valószínűleg csak hnap valamikor megyek megint, de az esélyét se akarom megadni annak hogy ott kelljen wécére mennem :D Ma fél 12-re megyek dokihoz, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hátha jár valaki ilyen cipőben mint én.

2012. jan. 20. 09:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát Kérdező! Ha én lennék a helyedben,akkor biztos várnék az ottalvással addig,míg az antibiotikum kúra,amit a dokid felírt véget nem ér.Tudod lehet,hogy nagyon ügyelsz a higiéniára,de akkoris előfordulhat,hogy szeretkezés során a péniszen keresztül bejutnak a kórokozók a barátod szervezetébe,mert ugye a hüvely meg a végbélnyílás között kicsi a táv,így bármi megeshet.
2012. jan. 20. 12:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem nem szeretkeznénk azt kizártam, arra gondoltam hogy egyszerű csókkal elkaphatja e?

Egyébként köszönöm a válaszokat! :)

2012. jan. 20. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!