Már 1 Hete Baromi rosszul vagyok, naponta változik a bajom, mi lehet ez?
Első nap hasmenésem volt(voltam orvosnál,aztmondta szedjek normafloret)
Második nap hőemelkedés,hányinger,konkrétan azt se tudtam hol vagyok olyan rosszul voltam,és a torkomban olyan fájdalmat éreztem hogy beszélni nem tudtam.(Adott antibiotikumot)
Harmadik nap kis torokfájás,semmi komolyabb.
Negyedik nap elkezdtem hurutosan köhögni,a tüdőm majd kiszakadt a helyéről,kis hőemelkedés,kis orrfolyás.
Most az ötödik napon tüsszentésroham,erős,intenzív hurutos köhögés,hőemelkedés.
Lassan már nemtudok mit tenni,literszámra iszom a meleg teát,pihenek,szedem a gyógyszert és nemhogy javulna az állapotom,hanem egyre rosszabb lesz.Valami tanácsotok nincs arra,hogy mivel lehetne javítani ezt az állapotot?
Az egyes napok tünetei váltják egymást(tehát úgy jönnek,hogy aznap az előző napi tünetet nem érzed már),vagy egymás mellé társulnak,és így egyre romlik az állapotod?
Orvos látott.Én a helyedben minimum ráhallgattatnék a tüdőmre,meg méretnék egy vérnyomást,ha ilyen gondom lenne.De lehet kérnék egy teljes labort is.
A tüdőd miatt egy tüdőszűrő se ártana.
Bocsi,amit kijelentésként írtam le,azt kérdésnek szántam:Orvos látott?
(előző vagyok)
Orvos látott,háromszor is,végül maradt azantibiotikum.
Minden nap jön egy-két tünet,és az előző napi általában megszűnik,vagy olyan szintre csökken hogy észre se veszem(pl torokfájás(egyik nap megszólalni se bírtam,másik nap nyoma sem volt)).
nem lehet, hogy nem birod azt a gyógyszert amit felírt?
velem volt már ilyen.allergiás vagy valamire belőle?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!