Miért vagyok ilyan sokszor beteg?
Szinte minden héten beteg vagyok.
Múlthéten hasmenés miatt hagytam ki egy napot a suliból.
Most pedig azért vagyok itthon mert be van gyulladva a mandulám és még lázas is vagyok tőle.
Szinte mindig van valami bajom. :( És ez miatt nagyon sokat hiányzok suliból. :(
Talán az immunrendszerem lenne ilyen gyenge? Mit tehetnék ellene?
Bocsánat.
*ILYEN
Szerintem alkati, több oka is lehet.
Én nagyon szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kellene az immunerősítés orrba-szájba, és az "erős" immunrendszer megvéd és nem leszel beteg stb. Mert ez nem így van.
Viszont valamilyen szinten mégis... Mostanában egészségtelenül éltél?
Stressz?
De ugye legalább nem szteroidos?
Mert annak azért vannak mellékhatásai. Bizonyos esetekben jól jönnek a kortikoszteroidok, életet is menthetnek, de én úgy látom, nagyon sok esetben alkalmazzák őket... Igaz, laikus vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy annyi esetben kellenek, mint amennyiben adják őket.
Nem, nem szteoridos, semmiféle mellékhatása sincsen. A mandulám pedig jelentősen javult. Sokkal jobb. :)
Most már tényleg csak valami immunerősítő kellene. Persze olyan ami tényleg hat és jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!