Egy férfi emberi roncsot csinált belőlem. Rengeteget fogytam pánik beteg lettem, Sokszor úgy érzem nem bírom tovább mert nem vagyok fontos senkinek. Anyagilag is tönkre mentem. Ismertek vmilyen oldalt ahol hasonló sorsú emberekkel beszélhetek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 19:46
1/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a barátaidhoz fordulj, ők ismernek téged. Nekem is a barátaim segítettek.
Sok kitartást és erőt kívánok neked! Meríts erőt a gondolatból, hogy ezután már csak jobb jöhet, és jönni fog!
2/7 A kérdező kommentje:
szia!köszönöm a válaszodat,de sajnos a barátaimat is sikerült elveszítenem miatta.kölcsön kértem tőlük amit nem tudtam nekik visszaadni.már hiába probáltam hívni őket nem reagálnak rám.
2009. ápr. 4. 20:14
3/7 anonim válasza:
szerintem ne engedd meg magadnak,hogy egy hülye miatt rosszul legyél és tönkretegyen.
4/7 anonim válasza:
nlc fórum, ott találsz szerintem embereket, akikkel beszélgethetsz, nagyon aranyosak, segítőkészek.
6/7 anonim válasza:
Nem írtad, hány éves vagy, én már nem vagyok fiatal, de ugyanígy jártam. Ha gondolod, írj.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítségeteket.Megnézem ezeket az oldalakat.
2009. ápr. 5. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!