Lehet, hogy emiatt vagyok sokszor beteg?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól fogva egészséges típus voltam, évente egy megfázás és egy influenzaszerűség, mikor járvány volt. Aztán úgy 3 éve rákaptam a fogyókúrázásra (volt mit leadni) és előfordult, hogy 1-2 hónapig elég keveset ettem. Úgy 2,5 éve nagyon sokat vagyok beteg, havonta egyszer elkapok valamit, még ha csak egy náthát is. Lehet a sok fogyókúrázástól? Mit tegyek, hogy újra erős legyen az immunrendszerem. Plussz megint felszaladt rám pár kiló, és megint szeretnék kicsit fogyni... 18/L2010. febr. 5. 15:34
1/3 anonim válasza:
Azt, h alig eszel azt felejtsd el! Amit csinálsz az nem fogyókúra hanem koplalás, amit csinálsz, mert azt írod alig eszel! Inkább sportolj többet és ne egyél este olyan hizlaló dolgokat,de a szervezetednek minden nap ad meg amire szüksége van, mert így legyengül! Én arra tippelek, hogy a fogyi miatt van egyik barátnőmnél is szinte ugyanez volt a helyzet!
2/3 A kérdező kommentje:
Utoljára ősszel koplaltam, igazad van, hogy nem jó dolog, most normálisan szeretnék fogyni, csak félek, hogy eddig mindent ettem, és folyton beteg voltam, ha most néhány ételfélét száműzök az étrendemből nem lesz még rosszabb a helyzet?:S Amúgy köszönöm a válaszod!
2010. febr. 5. 22:10
3/3 anonim válasza:
Figyelj a szervezetednek szüksége van pl szénhidrátra is csak nem olyan mennyiségben meg persze nem este 10-kor! Húst is egyél, mert különben majd vashiány alakul ki ha nem eszel az pedig elég súlyos dolog! A lényeg, h ne koplalj és szénhidrátot lehetőleg reggel és délbe egyél! Vacsira pedig valami zsírszegény joghurt v valami salátát egyél! és persze sportolj is valamit! Nem muszáj koplalni csak okosan kell étkezni! Első válaszoló voltam! Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!