Van itt még olyan rajtam kívül aki nagyon sokszor beteg?
Figyelt kérdés
Pedig elég vitamindúsan étkezem, szedek Béres cseppet, meg gyógyteákat is, de mindig van valami bajom. Lehet, hogy kisebb a tűrőképességem? Pl múlt héten felső légúti betegségem volt, szedtem rá antibiotikumot, vasárnap vettem be az utolsót, szerdán megint elkezdett fájni a torkom, rossz a közérzetem. Vagy lehet, hogy lelkileg nem vagyok rendben? Nálatok hogy van?2011. febr. 11. 21:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem most még az amugy jo immunrendszerü emberek is betegebbek.Sajnos annyi a beteg h hiába gyogyulsz meg kb ha tömegbe mész megint elkapsz valamit.Ráadásul van ez a megfázásos is meg a hasmenéses is,szóval nem iönnyü elkapni.
Persze lehet h nem olyan jo az immunrendszered.Most elkezdtem szedni bonolactot h erösitsem én is kicsit,de a pocinak is nagyon jó.Amúgy én is aránylag sok zöldséget gyümit eszek,de tényleg nem védenek annyira,amúgy meg lehet a betegségek is masszivabbak.Lehet ám h amiatt h szedsz bérest hamarabb vagy enyhébb lefolyású a betegség,csak azt nem nagyon veszi észre az ember.
2/4 anonim válasza:
Én is mindig beteg vagyok, bár nekem az alapszervezetem is rossz.
3/4 anonim válasza:
A stressztől is legyengülhet az immunrendszer, így fogékonyabbá válik a vírusok "bekapására". Így kényszerítve pihenésre a testet - és az agyat is.
4/4 anonim válasza:
Az antibiotikumok is legyengítenek. Állítólag az immunrendszer az egészséges bélrendszernél kezdődik. Az antibiotikumok tönkreteszik a bélflórát. Szedni kell probiotikumot, nem csak az antibiotikum szedése alatt, hanem utána is hetekig, akár hónapokig is. Kapszulás probiotikumot vegyél, ami a bélben fog kioldódni. És szedj multivitamint, C vitamint nyugodtan beszedhetsz napi 2ezer mg-ot is. Gyümölccsel, zöldséggel már nem jut be elég vitamin, ugyanis ezeket zölden szedik le többnyire. Állítólag egy életen át kéne szednünk a vitaminokat, ásványi anyagokat, mert a bőség ellenére éhezik a szervezetünk a sok műkajától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!