Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik igaz? Vagyis Te hiszel...

Melyik igaz? Vagyis Te hiszel ebben? (H1N1)

Figyelt kérdés

Épp most olvastam erről az influenzáról. Igaz,hogy már most nem beszélnek róla,de érdekelt. Azt híresztelték,hogy sertésektől terjed,holott semmi köze hozzá. Laboratóriumokban állították elő ezt a vírust, és aki beoltatja magát,az oltás által kapja meg a fertőzést,erősebb virust fecskendeznek a szervezetbe.

Akik nem kapják meg az oltást,azok veszélyt jelentenek a beoltottakra,de ennek ellenkezője igaz. Mit gondoltok?

2010. dec. 29. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link] Ez egy újabb cikk, a régebbit, amiben olvastam, nem találtam meg. Nem mentem el az ilyen információkat, csak tudomásul veszem. És figyelek.

2010. dec. 29. 23:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a cikket.
2010. dec. 30. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezek veszélyes vírusok.
2012. febr. 3. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!