Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik igaz? Vagyis Te hiszel...

Melyik igaz? Vagyis Te hiszel ebben? (H1N1)

Figyelt kérdés

Épp most olvastam erről az influenzáról. Igaz,hogy már most nem beszélnek róla,de érdekelt. Azt híresztelték,hogy sertésektől terjed,holott semmi köze hozzá. Laboratóriumokban állították elő ezt a vírust, és aki beoltatja magát,az oltás által kapja meg a fertőzést,erősebb virust fecskendeznek a szervezetbe.

Akik nem kapják meg az oltást,azok veszélyt jelentenek a beoltottakra,de ennek ellenkezője igaz. Mit gondoltok?

2010. dec. 29. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én is elképzelhetőnek tartom,hogy direkt állítótták elő,hogy minnél több vakcinát eltudjanak adni.van akinek ez érdeke lehet.
2010. dec. 29. 14:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy idióta összeesküvés-elmélet az egész. Ennél már csak a microchipes pletyka volt nagyobb hülyeség...
2010. dec. 29. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:

szerintem ez hülyeség. azt hallottam már több helyről hogy a h1n1 azért lett feltalálva, hogy a vakcinákból pénz legyen, de az 1000% hogy nem azzal fertőznek meg minket. Ezt nem lehetne megtenni mert az orvosok nem adnák így be.

Ez egy újabb összeesküvés elmélet azoktól akik nem oltják be magukat.

Nem véletlen hogy az eddigi halottak 90 százaléka nem volt beoltva.

2010. dec. 29. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:

"és aki beoltatja magát,az oltás által kapja meg a fertőzést,erősebb virust fecskendeznek a szervezetbe."

Ez egészen biztosan nem így van. Ugyanis én kaptam annak idején Fluval P oltást (ingyenes volt), és semmit nem éreztem, nemhogy súlyosan megbetegedtem volna. Egyébként sem tűnt fel nekem, hogy arról szólnának a hírek, hogy az oltás után tömegesen megbetegednek az emberek. Szóval ez a feltételezés teljesen alaptalan.

Azt sem nagyon hiszem, hogy a H1N1-et mesterségesen állították volna elő. Ez nem olyan egyszerű feladat, milliárdokat kellene költeni egy vírus kifejlesztésére, sok-sok évbe telik, és nagyon kockázatos. Ilyet senki nem vállalna be.

2010. dec. 29. 14:56
 5/13 SlamTheSlim válasza:
A H1N1 is éppen ugyan olyan influenza, mint az összes többi csak jobb a marketingje, minden évben haltak meg emberek influenza miatt eddig is és ezután is. A védőoltás meg vagy hat vagy nem (én speciel jobban bízom az immunrendszeremben), de megölni nem fog az biztos.
2010. dec. 29. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is hallottam ilyen olyan híreket, hogy eredetileg tömegpusztító fegyvernek lett kitalálva blabla... Annyira mindegy, hogy kifejlesztették-e avagy sem, itt van, és védekezni kell ellene! Többnyire tudtommal a védőoltások pedig úgy működnek, hogy ha vírus enyhébb fajtáját kapja meg ezáltal az ember, ami tüneteket nem okoz, de a szervezete elkezd védekezni, ellenanyagot termelni a vírus ellen, és mire valóban megtámadná az a vírus, addigra tudni fogja hogyan kell védekezni ellene!

Teszem hozzá tavaly a nagy járványban, és idén sem oltattam be magam, nem is fogom... sajnos több embertől hallottam hogy semmit nem ért. Valaki egy hónappal az oltás után úgy ágynak dőlt h1n1-től, hogy kórházba kellett mennie. Nem hiszem hogy ne élnék túl egy ilyen vírust oltás nélkül is, ha elkapnám, fiatal, erős, egészséges ember vagyok, szerencsére elég jó immunrendszerrel megáldva... Persze ha terhes lennék, vagy idős lehet jobban megfontolnám, de így nincs rá okom. Szerintem az alap problémát 60-szorosára nagyították, fölösleges riogatás és pánik keltés volt. Mindig elmondták hogy hány halott van, de azt sosem tették hozzá, hogy 98%-uk olyan betegségben szenvedett alapból, hogy egy sima nátha is elvitte volna őket.

2010. dec. 29. 15:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Rengeteg pénzbe került.
2010. dec. 29. 15:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is beoltattam magam tavaly (a szezonálissal is, sőt azzal már évek óta rendszeresen), mégsem lett semmi bajom.

Egyedül a média fújta fel az H1N1-et és az oltás körüli mizériát is.

Az oltás körül egyedül az a "botrány", hogy az állam miért adott le rá több milliárd értékben rendelést, de ez is csak magyar "specialitás"...

2010. dec. 29. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Túl sokan vagyunk a földön. Állítólag, akik irányítják ezeket a dolgokat, 4 milliárd ember tartanak optimálisnak.

És hogy a média miért "fújja" fel a dolgot? Mert addig is azzal vagyunk elfoglalva és nem azzal, hogy ... A médiákat is azok irányítják.

Az antibiotikumokkal, "gyógyszerekkel" és a mai táplálkozási kultúránkkal legyengített szervezetnek, nehéz ez ellen védekeznie. A védőoltások is inkább, a jó immunműködéssel rendelkező személyeknek segíthet.

2010. dec. 29. 21:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha valakik azt akarnák, hogy majdnem lefeleződjön a világ népessége, akkor nem egy influenzát terjesztettek volna, aminek a letalitása még a 0,01%-ot sem éri el, hanem előkerült volna a jó öreg fekete himlő vagy valami egzotikusabb vérzéses láz (pl. ebola), amibe a fertőzöttek 90%-a belepusztul...

Egyáltalán kik akarnák?

2010. dec. 29. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!