Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem tényleg mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tényleg mindent legyőz? Te hiszel ebben?

Figyelt kérdés

Például, ha szerelmes vagy egy személybe igazán, de nem járhetsz vele, mindegy miért, a lényeg, hogy nagyon sok személlyel, és akadállyal kellene szembeszállnotok, és az eszed azt mondja, ne járj vele, mert olyan irreális...

Meg pl mindkettőtöknek komoly párja van, de beleszerettetek egymásba, csak kicsit talán már későn találtátok meg egymást...

Szóval, szerinted ha igazán szerelmes valaki erősebb ez az érzés, mint, az ami a helyesnek tűnik?

Vagy lehet, hogy valaki igazán szerelmes, de mégis fél kockáztatni, és inkább az eszére hallgat?

2009. nov. 18. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges. Én általában sokáig szoktam küzdeni mindennel és mindenkivel, de ha a másik elküld, ha a másik elkerget, vagy bánt, mert Ő nem képes erre, akkor előbb-utóbb feladom...
2009. nov. 18. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal erősebb a szerelem annál, mint hogy a két felet el lehessen tiltani egymástól, vagy esetleg egy harmadik fél beleavatkozása tönkretehesse. Az a baj, hogy én is inkább az eszemre hallgatok mindig, de most komolyabb szerelembe estem, és valahogy hallgatnék az eszemre, mert RENGETEG,RENGETEG akadály van kettőnk között. Borzasztóan sok. Az eszem azt mondja, hogy nem szabad, mert ez így túl nehéz lenne, de én nem hagyom magam, mert tényleg belegondoltam, hogy ha elszalasztom, ahogy magamat ismerem, kiderül, hogy ő lett VOLNA a nagy Ő. Úgyhogy véleményem szerint érdemes a dolgok mögé nézni, viszont nem szabad elszállni, és nem szabad naívnak lenni. Meg kell próbálni mindent annak érdekében, hogy kiteljesedjen. :)
2009. nov. 18. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én inkább ezt úgy értelmezem h mindig az kell akit nem lehet,minél jobban tiltják annál jobban erősödik a dolog, és így igen, felerősödhet a dolog annyira h minden akadályt leküzdjetek...

De ha mondjuk az h pénzügyi gondotok van, na ott lehet kevés lesz a szerelem,egyre több a veszekedés,aztán a csaj lelép valami dellás palival, szegénnyel valahogy tuti nem, de ennek ellenére mégis azért mert ő olyan aranyos és szeret:D

2009. nov. 18. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, hogy a szerelem győz le mindig ENGEM!
2009. nov. 18. 23:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Tetstettek a válaszok:)

Kedves utolsó: engem is mindig legyőz, padlóra küld szó szerint a szerelem...

Igen, akkor pedig még nehezebb az egész ha a másik hazudik magának, hogy nem is szerlemes, közben meg mindig az ellenkezőjét teszi...

2009. nov. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!