Hiszel ebben a bevonzós dologban?
Igen, hiszek. DE! Lehet, hogy nem úgy fog történni, ahogy te szeretnéd, hanem ahogy történnie kell... Lehet, hogy nem az a fiú az igazi számodra, nem az a tantárgy kell az elhelyezkedésedhez... A kategória szerintem teljesen megfelelő. Nekem sikerültek már ilyenek. De van olyan, ami nem sikerült. Például...
Történelemből vizsgáztunk év végén. Tanultam rá nagyon sokat (magamhoz képest...). Legalább 12 órát. Agykontrollal tanultam, pontosabban a tanulás kontrollal, vagy hogy hívják ezt. Van róla dvd, meg különböző infók... Az első 2 anyagot hagytam ki, hiszen nem sok esélye van, hogy majd pont azokat húzom ki. Programozgattam, hogy jót húzzak, sikerüljön. Végül pont a 2.-at húztam, kettesre feleltem, 4-esről 5-ösre akartam javítani.
Gondolkodtam, hogy miért van ez, csalódtam az egészben egy nagyot... De rájöttem. Idén sokkal többet tanulok rá, jobban rögzül. Idén biztos vagyok benne, hogy 5-ös leszek év végén.
Ha felelnem kellene a tavalyi anyagból, úgy, hogy nem tanultam (és persze nem az első 2-ből...), legalább egy négyesre menne.
Kicsit később, ha majd idősebb leszel, már nem XY fiúra vágysz majd, hanem a másik feledre, az igazi lelki társadra. Őt be tudod majd vonzani ezzel a technikával, ha nem képzelsz neki arcot, testet, hiszen nem tudhatod, hogy milyen testben született le.
Egyébként igen, működik :)
Bármit bevonzhatsz, a lényeg az, hogy pontosan fogalmazd meg, aztán "engedd el" a kérést.-ez azt jelenti, hogy nem görcsölsz rajta, és a vágyott dolog nélkül is boldog vagy. Ezután megérkezik hozzád. Azonban van 1 rossz hírem is: egy konkrét személy szerelmét NEM tudod bevonzani. A világmindenségben van valami, ami a legszentebb: a szabad akarat. Ilyenje mindenkinek van. EZÉRT nem tudod bevonzani ezt-mert ha ő nem érez semmit-akkor nem érez. Helyzeteket, hogy pl összefuss vele valahol "véletlenül" -ilyeneket meg tudsz teremteni, de őszinte vonzalmat nem. (jó is lenne, akkor már rég Antonio Banderas felesége lennék.:)- De ez szerintem így van rendjén-hogy azt mondod: "találjon rám az, aki a leginkább hozzám való"-és rád fog találni, csak fel kell ismerned a lehetőséget.
Ja, és még valami: óvatosan a teremtgetéssel, mert a negatív gondolatok is materializálódnak sajnos!!! -ezért kell pozitívan gondolkodni!
Így nem működik:
Szeretnék egy új autót, ha megkapom, akkor hiszek a vonzás törvényében, ha nem kapom meg, akkor az egész egy nagy baromság.
Így működik:
Megkapom az autót, már benne ülök stb.
(a példa kedvéért írtam, ne vedd magadra:D)
Amúgy én hiszek benne, működött is párszor.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!