Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem érzem az ízeket, sem a...

Nem érzem az ízeket, sem a szagokat, mivel lehet gyógyítani?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam ez néha a megfázás tünete szokott lenni. Idővel elmúlik. :) Olyankor szoktam megenni olyan ételeket is, amiket egyébként nem... :) Egyébként nagyon rossz állapot, de pár nap alatt elmúlik.

(feltéve, hogy Neked is megfázásból, náthából alakult ki.)

2010. dec. 27. 09:39
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, énis megvagyok fázva:)
2010. dec. 27. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
C-vit+cink
2010. dec. 27. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor türelem... gyógyulgass, lassan, fokozatosan vissza fog térni az íz érzés és a szaglás is. :)
2010. dec. 27. 09:45
 5/8 Boda Sándor ***** válasza:
Ha a körmödet meg nézed látsz rajta fehér foltokat?Ez a cink hiány jele!Ne ijedj meg nekem is volt sok egyébbel együtt nekem egy különleges alga komplex segített!Ha fiú vagy tudnod kell,hogy pl a prosztatában van a legtöbb az férfiak szervezetében a nőknél a nő gyógyászati területeken szóval nagyon fontos! Pótolni kell csak nagyon nem min egy mivel!
2010. dec. 29. 14:29
 6/8 anonim válasza:
és melyik megfelelö cink?
2010. dec. 31. 13:59
 7/8 anonim válasza:
figyu Epét vagy valami ultra keserű dolgot kell enned, és másnapra már érzed is milyen finom volt :)
2011. jan. 2. 09:00
 8/8 Boda Sándor ***** válasza:
Ez nem olyan egyszerű!Alap állás,hogy szerves legyen viszont álltalában ilyenkor egyéb vitaminok is hiányoznak!Azért nem akarom részletezni mert mindjárt azt gondólják valamit rád akarok sózni!Érdeklődj gyógy növény boltokban én találtam meg oldást te is fogsz!Ha nem megy majd írsz!Ja és az ínyed nem szokott vérezni fog mosáskor?
2011. jan. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!