Hogyan lehet gyógyítani véglegesen az ekcémát?
sehogy nem lehet véglegesen,tüneti kezelés van és ennyi
alkalmaznám persze,de nincs...és megint jön a nyár,amikor mégjobban előjön:(
Én teljesen véletlen rokoni kapcsolatok révén összehoztak egy Keszthelyi doktornővel, aki gyógyszer tisztaságú, magas minőségű táplálékkiegészítőket forgalmaz. Úgy voltam vele, hogy nem igazán érdekel mennyi az ára, ha nem ilyen nagyon drága, akkor kipróbálom. Ez egy olyan komplett egész testre ható, sejtszinten működő táplálékkiegészítő, ami a benne található antioxidánsok révén küzd a szabadgyökök ellen. Ezt méréssel igazolni tudják. Egy mérés díja 2000 Ft, vér és fájdalommentes. Kb 2 percig tart. Ha 3 hónapon keresztül szedi az ember a táplálékkiegészítőjüket, akkor 3 hónap után kap egy ingyenes visszamérést. Abban az esetben, ha a szervezetének beépült antioxidáns tartalma nem emelkedett, visszafizetik az összes termék árát. Kifogások nélkül. Bár én jobban örülök, hogy nekem hat :) A termék nagyjából 18000 Ft (de mondom, nekem már 2 hét után rengeteget javult) Ráadásul, ha a szervezetedbe beépül, kb 3 hónap után, ez a mennyiség már 2 hónapra elegendő, és így szinten tudod tartani az egészséget. Hozzáteszem ha nagyon stresszes életet élsz, akkor lehet, hogy lassabb a hatása, de ez nem csak az ekcémára hat. Ez konkrétan 7 területen segít: megfelelő mennyiségű mikrotápanyagot viszel be a szervezetedbe, támogatja a szív- és érrendszert, segít a csontrendszer visszaépítésében, immunrendszer erősítésében, anyagcsere rendszerezésében, vércukorszint normalizálásában, és védi a sejteket. Amennyiben megírod, hogy melyik megyében élsz, vagy melyik nagy városhoz közel, tudok neked abban segíteni, hogy el tudj menni egy ilyen mérésre, ha érdekel.
Jó döntést és szép napot!
ezt kaptam tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!