Bioflavonoiddal vagy rutinnal, régebben lehetett kapni a rutascorbint illetve heszperidinnel jobban felszívódik a C-vitamin és jobban kifejti hatását, ami nagyon fontos. Ti ilyen rose hipses tablettát szedtek vagy maradtok a sima bolti aszkorbonsavnál, amikor C-vitaminról van szó.
2010. dec. 2. 17:40
1/4 anonim válasza:
Én a Lenkeis 1000-es C-vitamint szedem, az pl. sima aszkorbinsav, néha veszek bioflavonoidosat, az az ereknek nagyon jó, ez csak 500-asban van, ugyhogy abból szedek néha 6 db-ot is, mert én már régen napi legalább 3000mg-ot veszek be. Szerintem mindkettő ugyanolyan jó hatásu, mert nem érzek eltérést. Gyógyszertárit nem veszek, mert a szembe szomszédom azt mondta hogy mivel olcsóbb, azt szedte, de két hónap mulva sem jött az az eredmény, mint a Lenkeistől. Mert ugye ő is azt szedte, csak mert pár száz forinttal olcsóbb volt, kipróbálta a patikait. Azóta már ő is ujra ezt szedi, meg a Közepes multit, és két éve nem jött elő az allergiája. 60 éves. Azelőtt mindig allergiás volt.
2010. dec. 2. 20:06
2/4 anonim válasza:
Korábban, főleg gyerekkoromban szorgalmas gyógyszerfogyasztó voltam. És rendszeresen látogattam is az orvosokat. :-)
Majd az életkörülményeim megváltoztak, olyan helyre kerültem, ahol nem volt megfelelő orvosi ellátás. Gyógyszerek pedig kéteses helyekről származtak. Rákényszerültem a növények, élelmiszerek megismerésére. Mindent természetes formában fogyasztok. Lassan elkezdett hatni. Minden korábbi nyavajám megszünt. Rheuma, gyulladásra való hajlam, vese problémák, fejfájás stb. Körülbelül 10 éve nem fogyasztottam mesterséges ételkiegészítőt, gyógyszert(?!) és orvost.
Megváltozott az étrendem, és megváltozott az életem!
2010. dec. 5. 22:25
3/4 anonim válasza:
Lenkeinek ha jól tudom betiltották már a vitaminjait, csak elkezdte új néven árulni őket.
Sima C-vitamint szedek, felszívódik az úgy is.
Rutascorbint lehet még kapni.
2010. dec. 6. 20:13
4/4 anonim válasza:
Tájékozottságból elégtelen, Lenkei két év huza-vona után PERT NYERT!!!!! az ÁNTSZ-szel szemben, ugyanis kiderült hogy nemhogy ártalmasak, hanem egyenesen hasznosak a vitaminjai! A betiltás sem volt igaz, az ÁNTSZ kemény milliókat fizet büntetésként azért mert hamis információkat közölt le a honlapján. Először biztos forrásból tudakozódj, és csak ezután add tovább az infokat, mert ez igy csak kacsa!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!