Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid-oltottak! Melyik jellemz...

Covid-oltottak! Melyik jellemző rád az alábbiak közül? (szavazás)

Figyelt kérdés

Akkor válaszolj, ha legalább 1 Pfizert kaptál.

A környezet/ismeretség értelemszerűen az oltottakra vonatkozik

Kíváncsi vagyok, mennyire jöttek be a konteók "jóslatai".

nov. 19. 18:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Az oltásról, mint a világtörténelem egyik legnagyobb bűntényéről fognak beszélni, ez már most is zajlik. A genocídium még nem érte el a tetőfokát, ahol szó szerint hullani fognak az emberek. A 2022-ben elhunyt francia virológus úgy tudom egy 8 éves időablakról beszélt, szóval türelem.
nov. 24. 04:03
 22/27 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az oltásról, mint a világtörténelem egyik legnagyobb bűntényéről fognak beszélni, ez már most is zajlik. "

Mármint a kedvenc konteó oldaladon beszél róla 100 aluliskolázott?

"A genocídium még nem érte el a tetőfokát, ahol szó szerint hullani fognak az emberek."

Még mindig ebben reménykedtek? Nem jött be egy év alatt, majd bejön két év alatt. Nem jött be két év alatt, majd bejön három év alatt. Nem jött be három év alatt, majd lesz öt. Aztán 10. Aztán 20. Aztán majd a 100 ember is elfelejti.

"A 2022-ben elhunyt francia virológus úgy tudom egy 8 éves időablakról beszélt, szóval türelem."

A "viral videó" készítésétől még nem lesz valaki virológus.

nov. 24. 08:39
 23/27 anonim ***** válasza:
21 oh igen pont ugyan azt csinálod mint a fekrtehimlő járvány során a katolikus egyház akik azt terjesztették, hogy aki beoltattja magát annak szarva nő. :D :D
nov. 24. 13:12
 24/27 anonim ***** válasza:
22. Majd 100 év múlva azt momdhatják ezen barmok utódai, hogy milyen igazuk volt, hiszen már egyetlen oltott sem él. :D
nov. 24. 13:14
 25/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
#24: Ó értem. Tehát a covid-oltottak mostmár 100 éven belül halnak meg. Nos, ezzel azt hiszem nem lehet vitatkozni. További híreink: az ég kék, a fű zöld...
nov. 24. 13:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg: NEMATTÓVAN!
nov. 24. 16:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Az emberek többsége azzal foglalkozik ami aktuális nem a múltba ragad bele. Nagyon unatkozhatsz ha még mindig ezzel vagy elfoglalva.

4 oltást kaptam. Engem tökre nem érdekel. Örülök, hogy nem lettem covidos és nincs azóta semmi más bajom sem.

nov. 24. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!