Covid-oltottak! Melyik jellemző rád az alábbiak közül? (szavazás)
Akkor válaszolj, ha legalább 1 Pfizert kaptál.
A környezet/ismeretség értelemszerűen az oltottakra vonatkozik
Kíváncsi vagyok, mennyire jöttek be a konteók "jóslatai".
"Az oltásról, mint a világtörténelem egyik legnagyobb bűntényéről fognak beszélni, ez már most is zajlik. "
Mármint a kedvenc konteó oldaladon beszél róla 100 aluliskolázott?
"A genocídium még nem érte el a tetőfokát, ahol szó szerint hullani fognak az emberek."
Még mindig ebben reménykedtek? Nem jött be egy év alatt, majd bejön két év alatt. Nem jött be két év alatt, majd bejön három év alatt. Nem jött be három év alatt, majd lesz öt. Aztán 10. Aztán 20. Aztán majd a 100 ember is elfelejti.
"A 2022-ben elhunyt francia virológus úgy tudom egy 8 éves időablakról beszélt, szóval türelem."
A "viral videó" készítésétől még nem lesz valaki virológus.
Az emberek többsége azzal foglalkozik ami aktuális nem a múltba ragad bele. Nagyon unatkozhatsz ha még mindig ezzel vagy elfoglalva.
4 oltást kaptam. Engem tökre nem érdekel. Örülök, hogy nem lettem covidos és nincs azóta semmi más bajom sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!