Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki már túl van az influenzán...

Aki már túl van az influenzán hogyan zajlott le nálad?

Figyelt kérdés
Kedd estére lázas lettem, erős fej és torokfájás, gyengeség, izomláz, köhögés. Szerdától szombatig csak feküdtem, 4-5 óránként felment a lázam, éjszaka is, torkom még mindig fáj, gyenge vagyok nagyon, de már lázas nem vagyok, köhögök. Szerdán voltam orvosnál is, de azt mondta erre nincs gyógyszer, csak Cataflamot adott meg köptetőt, orrsprayt, hétfőig táppénzre vett, keddtől megyek dolgozni, de még most is olyan rosszul vagyok, hogy nem tudom egyáltalán tudok e már menni kedden. Hasam is megy néha.

#influenza, vírus,
tegnap 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerősi körben ismerős a dolog. Ő idén még nem tudott menni egyszer sem dolgozni.
tegnap 12:32
 2/4 anonim válasza:
Nálam is kb ugyanez, kedden délelőtt már melóban szarul voltam, haza is küldtek. Felment a lázam 38 körülre, 3 napig lázas voltam, csütörtök-péntekre elmúlt a láz, maradt az orrfolyás, orrdugulás, köhögés. 2. emeleten lakom, lementem a friss levegőre, felfelé nem tudtam jönni, meg kellett álljak félúton a gyengeségem miatt. Enni alig ettem a napokban, inni próbálok, 4-5 kilót fogytam kedd óta. Most már igazán vége lehetne.
tegnap 12:38
 3/4 anonim válasza:
Minden egy borús Csütörtöki estén kezdődött.... Már azelőtt is fújtam az orrom, de estére hőemelkedésem lett. Pénteken már láz, mentem is orvoshoz. Vasárnap csináltattunk tesztet, influenza B. Szerdán még tuti volt lázam, talán meg csütörtökön is. A vádlim annyira húzódott, mintha edzettem volna 2 órát. Lázam max 39,2 volt, a torkom nagyon fájt egy ideig, majd elkezdtem köhögni.Jövőhét kedden mentem suliba előszőr...Még maradtam volna otthon, "nehogy elkapják az osztálytársaim is" amúgy kb 12 en voltak még betegek az osztályomból
tegnap 23:46
 4/4 anonim válasza:
Ja meg szédültem, fájt néha a fejem is, oylankor meg kellett szorongatnom a homlokom és elmúlt 5mp alatt. Furán lüktetett.
tegnap 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!