Covid-oltottak! Melyik jellemző rád az alábbiak közül? (szavazás)
Akkor válaszolj, ha legalább 1 Pfizert kaptál.
A környezet/ismeretség értelemszerűen az oltottakra vonatkozik
Kíváncsi vagyok, mennyire jöttek be a konteók "jóslatai".
Parancsolj. A 2024-es adatra még pár hónapot várni kell, de 2023-ban semmivel nem haltak meg többen, mint a covid előtti években.
"A híradó nem mondja be."
Végülis azt sem mondta be, hogy sötét vagy, mint hat pár rendőrcsizma. Akkor biztos igaz. Ez a bizonyíték!
Az oltás csak a covidtól védett, illetve megakadályozta a súlyos tünetek kialakulását. Más betegség ellen nem véd, így bármi másban meg lehet betegedni vagy halni utána, meg akkor is ha nem lettél beoltva.
Én covidos nem lettem, meg más új bajom sem lett azóta, sajnos a régiek sem múltak el. ;)
Kérdező szerintem nem vagy tisztában vele, hogy ma hazánkbam a gyerekeknek 13 kötelező oltásuk van. Mégis felnőnek. ;) A kutyákat meg évente kelle oltani egy csomó betegség köztük veszettség ellen is.
Az oltásoknak köszönhetően tűnt el sok halálos betegség a Földről. Pl feketehimlő.
És elgnagyobb vicc hogy akik ezt a hülyeséget tolják azok boldogan isznak alkoholt mellete meg dohányoznak miközben mindkét dolog köztudottan egeszségkárosító de ennek nincs jelentősége attól nem félnek. A gyógyszerektől sem pedig több oldalnyi betegtájekoztató van mellette a többség el sem olvassa. :D Vicc ez az egész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!