Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg lehetséges, hogy...

Tényleg lehetséges, hogy bizonyos ételek fogyasztása anafilaxias sokkot és légzés leállást idéz elő ?

Figyelt kérdés
Ma azt mondta az orvos, hogy pedig ez történt, viszont nem tudom elhinni, mert ezelőtt sosem volt ilyen reakció ettől az élelmiszertől.

tegnap 02:25
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Most már van.

Légy rá tekintettel.

Mindenféle szirrel-szertel mérgeznek minket: tartósítószerek, ételszínezék, ízfokozók, stb.

Bánat tudja, milyen gmo-s moslékokat kotyvasztanak.

tegnap 03:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a hetekben ettem valamit és idegrendszeri tüneteket okozott, részlegesen lebénultam.
tegnap 03:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolj a mogyoróallergiára. Valakinek az életébe kerülhet az, ami neked meg se kottyan!
tegnap 03:22
 4/4 anonim ***** válasza:
De hidd el nyugodtan. Ez olyan mint a tej nálam is hogy világ életembe ittam és ettem tejes dolgokat aztán puff egyik naptól kezdve elege lett a szervezetemnek belőle. Ismerősömnek egy kozmetikai terméktől lett ilyen baja úgy hogy előtte pedig használta sokszor.
tegnap 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!