Tényleg lehetséges, hogy bizonyos ételek fogyasztása anafilaxias sokkot és légzés leállást idéz elő ?
Figyelt kérdés
Ma azt mondta az orvos, hogy pedig ez történt, viszont nem tudom elhinni, mert ezelőtt sosem volt ilyen reakció ettől az élelmiszertől.tegnap 02:25
1/4 anonim válasza:
Most már van.
Légy rá tekintettel.
Mindenféle szirrel-szertel mérgeznek minket: tartósítószerek, ételszínezék, ízfokozók, stb.
Bánat tudja, milyen gmo-s moslékokat kotyvasztanak.
2/4 anonim válasza:
Én a hetekben ettem valamit és idegrendszeri tüneteket okozott, részlegesen lebénultam.
3/4 anonim válasza:
Gondolj a mogyoróallergiára. Valakinek az életébe kerülhet az, ami neked meg se kottyan!
4/4 anonim válasza:
De hidd el nyugodtan. Ez olyan mint a tej nálam is hogy világ életembe ittam és ettem tejes dolgokat aztán puff egyik naptól kezdve elege lett a szervezetemnek belőle. Ismerősömnek egy kozmetikai terméktől lett ilyen baja úgy hogy előtte pedig használta sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!