Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltattak (COVID-19) mára...

Az oltattak (COVID-19) mára mind kihaltak? Mi lett velük?

Figyelt kérdés

Az összeesküvés elmélet gyár szerint már a bolygó lakosságának úgy 2/3-ának meg kellett volna halnia nem?

Mégis itt van az X milliárd beoltott, aki él és virul.

nov. 9. 11:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
53%

💉(putty)💉(putty)💉(putty)

https://www.youtube.com/watch?v=6V-3WI2ttN0

👍

nov. 11. 05:00
 32/35 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az oltattak (COVID-19) mára mind kihaltak? Mi lett velük?"

Amúgy mi már túlléptünk a covidon. Nem felejtettük el, tanultunk belőle. Ahogy a hozzászólásokban is látod, a többiek még mindig fortyognak, még mindig bennük él. És ez sokkal kártékonyabb, mint maga a vírus volt.

nov. 16. 09:25
 33/35 anonim ***** válasza:
Luc Montagnier professzor megmondta hogy az oltásról (nem mind, nem a hagyományostól, hanem a Pfizer féle mrns alapútól) mielőtt elrakták volna láb alól, hogy 2-3 év és hullani fognak mint a legyek. Hát, én annyit tudok mondani hogy körülöttem aki pfizert kapott, tudok kb 5 sztrókról, 3 tüdőembóliáról, egy halom ízületi problémásról, van akinek a karja, van akinek a lába nem engedelmeskedik , és sajnos van pár ismerős aki rákos lett és gyorsan el is ment.
nov. 29. 15:44
 34/35 A kérdező kommentje:

34. Nekem meg volt egy ismerősöm aki nem adatta be egyiket sem, 32 évesen rákos lett, másfél év múlva meghalt.

Ha beadatta volna, minden konteós azt mondaná, hogy az oroszok attól volt, de egyúttal attól nem lehet, amit nem kapott.

Párom kapott 2 mRNS típust , semmi baja.

Én kaptam 2 vektor és egy mRNS fajtát. Semmi bajom.

nov. 29. 15:54
 35/35 anonim ***** válasza:
Én meg nem kaptam semmilyen és semmi bajom.
nov. 29. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!