Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még Magyarországon olyan...

Van még Magyarországon olyan ember aki nem oltatta be magát korona vírus ellen és semmi baja nincsen ?

Figyelt kérdés
Én még mindig nem oltattam be magamat. Elvileg, de tényleg csak elvileg, mert fene tudja hogy valóban megkaptam el, nemrég szintén átestem rajta, ezt onnan tudom, hogy akitől elkaptam, nála kimutatták (Aztán tudjuk mennyit érnek a tesztek) viszont nekem kb. két nap alatt el is múlt. Fújtam az orrom. Van még más is?
jan. 3. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Sem én, sem a barátom nem engedtünk a nyomásnak. A "járvány" alatt is jöttünk, mentünk, semmi bajunk sem volt. Mindkettőnk családja többszörösen be van oltva, az ismerősök nagy része is, csak mi nem.
jan. 3. 19:55
 2/16 anonim válasza:
100%
Szüleim 55 felett vannak , én 25, semmi bajunk nem volt, viszont szinte törvényszerűen összeszedünk évente egy lázas megbetegedést Január vagy November környékén. Szinte mindig azért mert a munkahelyünkön van valami beteg kolléga akinek történetesen a gyermeke is beteg és imád úszni járni.
jan. 3. 20:01
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok oltott. Anno elkaptam én is a covidot.Nem volt kellemes, de túléltem hála istennek. Lányom ugyan így, ő is oltatlan. Vejemet megzsarolta az oltással a tetves főnöke, de szerencsére nem lett baja az oltás miatt, de persze a covidot ugyanúgy elkapta...
jan. 3. 20:23
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
covid egy nagy lufi , ideje volna már elengedni . vakcina jó biznisz
jan. 3. 20:44
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Én (23), illetve apai ágon lévő unokatesóim (24, 31) sem oltattuk be magunkat. 1x mindannyian elkaptuk, vagyis, inkább úgy mondom, produkáltunk, egymástól függetlenül pozitív tesztet.

Emlékszem, az említett unokatesók anyja felhívott szülinapomon, felköszöntött, majd kampányolni kezdett az oltás mellett.. Annyira kellemetlen volt, főleg, amikor azt kezdte mondogatni, hogy rá akarja venni a gyerekeit is, hogy oltassák csak be maguk. Se ők, se én nem oltattuk be magunk, még azután sem.

jan. 3. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

En

Csak bevasarolni mentem el otthonrol covid alatt maszkba kesztyube

Nem kaptam el sose

jan. 3. 20:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Maga a covid amúgy nem kamu, de a gyorsan összetákolt lötyi valahogy nem nyerte el a bizalmam...

Én még olyan gyenge azelőtt csak kicsi koromban voltam, mikor tüdőgyulladásom volt. Akkor anyu a karjában vitt be a rendelőbe, mert menni nem birtam.

Most covidnál hasonló. A lábaim alig birtak el, meg hamar kifáradtam mindentől. Megcsináltam reggelim és már ennyitől kidőltem dőltem vissza az ágyba. Pedig nem fulladtam, nem köhögtem annyira. Fura volt az egész nagyon. Gyógyszereket kaptam csak,meg szedtem egy vagon vitamint, szerencsére az elég volt.

jan. 3. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Én sem oltattam be magam, nem is fogom(22 éves vagyok), lehet átestem rajta, ki tudja, de semmiféle jel nem volt, mert kb 7 éve nem voltam megfázva. Ami számomra is hihetetlen, néha arra gondolok, hogy mikor kicsi voltam láttam, a tv-be egy nőt kiszaladni bugyiban a hóba, és én is megcsináltam(lehettem vagy 6 éves😅).
jan. 3. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
En sem oltattam be magam. De nem azert mert oltasellenes vagy barmi lennek. Engem szimplan nem erdekelt a dolog, mentalis egeszseg kategoriaba tartozik, hogy miert nem erdekelt.
jan. 3. 22:35
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Rokonaim oltottak, azóta többször voltak betegek.
jan. 4. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!