Van még Magyarországon olyan ember aki nem oltatta be magát korona vírus ellen és semmi baja nincsen ?
Én (23), illetve apai ágon lévő unokatesóim (24, 31) sem oltattuk be magunkat. 1x mindannyian elkaptuk, vagyis, inkább úgy mondom, produkáltunk, egymástól függetlenül pozitív tesztet.
Emlékszem, az említett unokatesók anyja felhívott szülinapomon, felköszöntött, majd kampányolni kezdett az oltás mellett.. Annyira kellemetlen volt, főleg, amikor azt kezdte mondogatni, hogy rá akarja venni a gyerekeit is, hogy oltassák csak be maguk. Se ők, se én nem oltattuk be magunk, még azután sem.
En
Csak bevasarolni mentem el otthonrol covid alatt maszkba kesztyube
Nem kaptam el sose
Maga a covid amúgy nem kamu, de a gyorsan összetákolt lötyi valahogy nem nyerte el a bizalmam...
Én még olyan gyenge azelőtt csak kicsi koromban voltam, mikor tüdőgyulladásom volt. Akkor anyu a karjában vitt be a rendelőbe, mert menni nem birtam.
Most covidnál hasonló. A lábaim alig birtak el, meg hamar kifáradtam mindentől. Megcsináltam reggelim és már ennyitől kidőltem dőltem vissza az ágyba. Pedig nem fulladtam, nem köhögtem annyira. Fura volt az egész nagyon. Gyógyszereket kaptam csak,meg szedtem egy vagon vitamint, szerencsére az elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!