Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még Magyarországon olyan...

Van még Magyarországon olyan ember aki nem oltatta be magát korona vírus ellen és semmi baja nincsen ?

Figyelt kérdés
Én még mindig nem oltattam be magamat. Elvileg, de tényleg csak elvileg, mert fene tudja hogy valóban megkaptam el, nemrég szintén átestem rajta, ezt onnan tudom, hogy akitől elkaptam, nála kimutatták (Aztán tudjuk mennyit érnek a tesztek) viszont nekem kb. két nap alatt el is múlt. Fújtam az orrom. Van még más is?
jan. 3. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem oltattam be magam viszont el kaptam a Covidot ez alatt semmi bajom nem volt csupán pozitív lett a tesztem. A bajok utána kezdődtek utána állandóan meg voltam fázva, nem sikerült ki jönni belőle csalán kiütésem lett ami az se tudtam hogy létezik szóval utána jó egy évig állandóan beteg voltam.
jan. 4. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Igen, élettársamnak semmi baja és nincs oltása. Én meg szomszédok betegek mellette. Nem tudom hogy csinálja.
jan. 5. 15:59
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
3,5 millió oltatlan . Ezek nem bántak meg semmit , kivártak és nem cserélnek álláspontot míg a többség oroszrulettezik egyre több injekcióval . Azok elrohantak el is fognak helyettünk is mert naív tájékozatlan rettegők. Addig mi helyettük is kivárunk tájékozodunk mert aki időt nyer ....
jan. 21. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

Az oltás működik! 👍

[link]

jan. 25. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Már nyíltan írják a hírekben is, hogy eltusolták a vakcinák mellékhatásait.

Egyre többen perelnek oltáskárosultak.

A hülye konteósok bezzeg nem adatták be. 😁

jan. 26. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Balogh Timike kétségbeesetten írta, a Pfizer mellékhatások FB. csoportba:

2022. jún. 15.

2 Moderna óta ( egy éve ) folyamatos gyulladásban a szervezetem és megállíthatatlan a hajhullásom MAGAS VÉRSÜLLYEDÉS !! ( már mindent próbáltam qvercetin, feketekömény olaj , ligetszépe, lenmagolaj, omega 3, Oliva levél kapszula, most : algák, krill olaj

Hogyan tudnám ezt mérsékelni ?? mert akkor a hajam is rendeződne :,-(

36 évesen jövőhéten parókabolt :,-( S.O.S !!! kÖSZÖNÖM !!

+++++++++++

2022. szept. 7.

Kedves Csoporttársak

:,-( S. O . S

Nem tudom mi történik a szervezetemmel , de teljesen összeomlott minden

A menszeszem gyengén jött meg ,a hajam jobban ömlik mint ezelőtt bármikor, a mellem nő és a bármit eszem , híg sárga végeredmény van és puffadok egyfolytában Minden vízzé alakul bennem

Senkim nincs , egyedül vagyok és ötletem nincs hogy mi történik

Végső elkeseredésemben írok már ..

Őszintén félek, hogy nem bírom tovább

az endokrinológiára november közepére kaptam időpontot

TUD VALAKI SEGÍTENI ?? ENDOKRINOLÓGUST A LEHETŐ

LEGGYORSABBAN ?? AKI CSINÁL NEKEM TELJES

VÉRKÉPET, UH- OT, HOGY KIDERÜLJÖN, Ml TÖRTÉNIK VELEM

Nem tudok már aludni sem

Nem bírom ezt sokáig .... Őszintén :,-(

😪

(Ennyi egy élet!)

jan. 26. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!