Miért nem mondjak meg hol van ez a 200valamennyi korona vírusos ember Magyarországon? Aki tud valamit eddig hol van vagy volt ne tartsa magába.
200?
Szerintem ma reggelre lesz az már 400 is. A valós szám meg akár 4000 is lehet. Felesleges megmutatni, mert már azon a szinten tartunk, hogy minden megyében ott van, sőt már lassan minden településen. Egyébként van egy erre specializálódott karantén térkép amely megmutatja, hogy Magyarországon hol van kiszabva hatósági/önkéntes karantén, de az se a legmegbízhatóbb, mert a mi településünkön 1 hete 5-en vannak hatósági karantén alatt, mégsincs feltüntetve rajta.
Szegedi biológus nyilatkozata szerint már lazán lehet több ezer (5000-10000) hordozó. A nagy részük nincs is tesztelve.
Ami fix, hogy már valszeg minden megyeszékhelyen vannak helyiek, legalább néhány tucatnyian egészen a pár százig akik fertőznek. Budapesten nyilván kiugróan magasan a többi megyeszékhelyhez képest.
Nem tudom te milyen "csatornát nézel", de tegnap is már 340 felett voltak a regisztrált betegek és szerintem vagy 10-szer ennyi hordozó minimum van. Aki tünetmentes. Akár a szomszédod, férjed, kollégád is lehet.
Arról nem beszélve, hogy az Operatív Törzs minden sajtótájékoztatóban elmondja, hogy vannak fertőzöttek az ország MINDEN részéről.
Ne a blikkhírek, meg 444! szintű szarokat nézegess. Csak a koronavirus.gov oldal hiteles és a sajtótájékoztatók.
Már tényleg országos, de ezek a gyökerek akkor se mondták el, amikor még csak 3-4 várost érintett.
Itt van egy térkép, de ez nem a hivatalos adatok alapján készült:
"legalább azon a környéken elők jobban oda figyelnének..."
Szerintem pont ezért nem mondták el, mert aki meg épp nem azon a környéken élt, az baxxott volna az intézkedésekre, mert ott úgysincs beteg.
Ez a térkép egy nulla. A boltban látom, hogy mennyivel több vevő jön be úgy, hogy beteg. Háromszor annyi, mint a múlt héten.
Eszükbe sincs otthon maradni.
Ráadásul mindenki úgy titkolja és tagadja a tüneteket, mintha szégyen lenne. Ezt érte el a kormány a migránsozással. 🙄🤬
Sokan vannak vele úgy, hogy ha nincs 39fokos láza, akkor ő nem koronás. Akkor se, ha egyébként 4-5 egyéb tünetet mutat. Ugyanúgy jár dolgozni, vásárolni, és ki tudja, hogy miért köhög egyfolytában. De hirtelen feltűnően sok lett az allergiás. Én meg vagy elhiszem, vagy nem.
Eleve nem az a kérdés, hogy elkapod-e. Senki se védett, mindenki át fog esni rajta, csak nem azonos tünetekkel és lefolyással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!