Élni és virulni fognak evekkel később is… Fogalmatlan emberek terjesztik az igét, mit se tudva a betegség patomechanizmusáról és az oltási technológiákról.
De a legfelháborítóbb hogy egyre többen kezdik átültetni ezt a gondolkodásmódot a gyerekkori oltásokhoz való hozzáállásba is.
Nem kell ide háború, jön majd a pertussis, polio és társai aztán majd megölnek minket :)
nov. 9. 12:04
2/31 Koplárovics Béci válasza:
Ó hát tudod, előbb utóbb úgyis mind kihal. Hiszen az élet nem örök. Ja, várj: ez az oltatlanokra is igaz.
No problem, volt már millió téves eszme, ez is csak egy közülük. Nekik fel sem tűnik.
nov. 9. 12:07
3/31 anonim válasza:
Jó kérdés. Az eü dolgozók minimum három oltáson vannak túl, anélkül nem mehettek dolgozni. Holnap fognak ( fogunk) kipusztulni. Legalábbis az én chipemben az van.😅
nov. 9. 12:34
4/31 anonim válasza:
Engem gyíkká változtatott.....de már elmúlt.
nov. 9. 12:45
5/31 anonim válasza:
Biztos a véletlen műve hogy 1 év alatt a Debreceni Egyetem 58 halottat gyászol , oltás nélkül 2021től be se mehettek . Szerencsétlen Karsai D megkapta az eutanáziát csak nem úgy ahogy gondolta . Facebook 2 éve megszaporodott emlékoldalakkal azokéval akik előtte hirdették a vakcinát matricákkal , hirtelen elhunytak vagy gyors tumor kivégezte őket . Büszkék lehettek rá hogy más helyett ti is elmentetek . Bochkor Lovász adásban oltottak pár hete aztán otthon dekkoltak pár napot , sokat ér az injekció ha mégis beteg lesznek . A tv bemondja hogy mit kell tennetek vakon elhiszitek bizonyíték vagy cáfolat nélkül . Hadas K kivégezte magát 3 pfizzerrel Boros Lajos is ,aki nem ismerte fel a kormány bejelentéseinek zagyvaságát a szakértői hivatkozások logikai bukfenceit és rettegett az elintézte magának az egészségét . Kormányhívő és ellenzéki egy csapdába jutott , a politikai vezetőség csal hazudik de az eü az szent abban hitelesek pláne hogy érdekeltek a kiszervezésében .... Oltásellenes Tamasi dr teljes pere megtekinthető a Youtube n minden vádpontból bizonyítással felmentették ott a nyers valóság nem a buta naív kommentjeitekben .
nov. 9. 12:59
6/31 anonim válasza:
és hol vannak az ótatlanok? az orbán bemondta tévébe hogy minden otatlan meghal majd
nov. 9. 13:31
7/31 anonim válasza:
Én kétszer is kihaltam. (Nekem amúgy két 40 alatti ismerősöm halt meg hirtelen, mindkettő oltatlan volt, egy pulm embolia meg egy agytörzsi tumor)
nov. 9. 14:24
8/31 anonim válasza:
7.
Hello! Nekem 5 oltott ismerős halt meg váratlanul .
egy oltatlan sem,
hiába volt covid a szervezetében
nov. 9. 14:39
9/31 anonim válasza:
nincs semmi kirívó a mostani halálozási adatokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!