A kérdező szavazást indított:
Pfizerrel.
Szputnyik V-tel.
Sinopharmmal.
AstraZenecával.
Modernával.
Janssennel.
A következő kombinációval: (Írd le kommentbe.)
Egyikkel sem.
30 szavazat
1/5 anonim válasza:
Semelyikkel.
Vannak ismerőseim,akik már az elején beoltatták magukat.
Volt,aki rábökött a kínaira,azt szevasz.
Voltak,akik a pfizerre esküdtek.
Az oroszt sokan az ördögtől valónak tekintették,sokan beadatták és röhögtek,hogy na ez tuti jó cucc. Köztes vélemény nem volt.
Én egyikből sem kérek,és ha emiatt bűnözőnek vagy foggyosnak tekint egy honfitársam,akkor ne szólaljon meg magyarul,mert nem akarok miatta szégyenkezni hogy ilyen értelmi szinten van.
3/5 anonim válasza:
Tehát a te válaszodat is haszontalannak tekinti ez a birka népnek nevezett cirkusz közösség.
Nem csodálkozom már semmin.
4/5 anonim válasza:
Engem érdekel hogy ő nekik mi a hasznos
Magasról teszek rá
Jókat szoktam röhögni
5/5 anonim válasza:
2 Moderna és Pfizer a harmadik. Ezekről jókat hallottam. Nem szeretnék lélegeztető gépre kerüli valami dinka vírus nem hívő miatt. Nem mindenki viseli el jól a vírus által okozott szövődményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!