Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor vesztek pl. füzetet,...

Mikor vesztek pl. füzetet, könyvet vagy bármit, amit nem lehet letakarítani, szokott titeket zavarni a tudat, hogy előtte ki milyen kézzel fogdosta?

Figyelt kérdés
okt. 13. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem, és ha téged igen, akkor fóbiád van.
okt. 13. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 13. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mi van ilyenkor a fejedben, hogy mi fog történni, ha valaki megfogta előtted?

Nyilván a nagyon dzsuvás, retkeset úgysem veszed meg, nem?

okt. 13. 15:33
 4/8 anonim válasza:
100%
Nem
okt. 13. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam rajta, hogy utána a lakásban is megfog az ember azzal a kézzel dolgokat vagy pl. a hajamat megfogom utána.
okt. 13. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Terápiát javaslok.
okt. 13. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezért nem vezetnek le műtéteket a betegek lakásában és mosunk kezet evés előtt. A hajadnak pont mindegy, hogy milyen nem látható kosz van a kezeden. Az ép bőr a kórságok java részétől megvéd. A rendszeres mosakodás pedig a maradéktól is. Hacsak nem vagy immunhiányos, akkor az ilyesmi nem okoz gondot.
okt. 13. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a tisztaságot, nagyon.

De eszembe nem jutna ilyesmi.

Könyvtári könyveket használok. Na azt hányan olvashatták előttem, megfogja a könyvtáros, porosodik polcon stb. De soha eszembe se nem jutna ezen agyalni. Szeretem a könyveket és a könyvtárat.

Telefonon, billentyűzeten, kilincsen, ablakfogantyún, villanykapcsolón sokkal több baci van, ugye tudod? És rengetegen azt sem takarítják, pláne a munkahelyit.

Evés előtt úgyis kezet mosok. Mosdó esetén nem is kérdés. Tömegközlekedés után is, munkahelyre beérve vagy hazaérve. Mert ez az alapvető higiénia része.

Számba, hajamhoz nem nyúlkálok, pláne könyv olvasása közben.

okt. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!