Miért olyan az érzésem mintha szét menne a gondolataim?
,,Este nem nagyon tudtam aludni mert a fejem mintha zúgna nem hangokat hallom hanem agyi hullámszerű hangok ami zavaró és kellemetlen és a fejem nem fáj hanem inkább olyan mintha folyna a víz az agyamba és zavaró tud lenni nem tudom hogy magyarázzam másképpen "
Ezzel lehet ,hogy elkellene menni valami orvoshoz elsőnek házi orvoshoz utána pedig az vagy elküld a korházba fej vizsgálatra vagy pedig ,ha ez nem testi eredetű ,hanem mentális akkor pszichátria.
,, de a fejembe állandóan járnak a gondolataim és nem tudok elterelni meg zenek motyognak a fejembe agyihullám féle és kicsit szédültem meg olyan mintha szét menne a tudatom mintha nem tudna felfogni valamit"
Próbálj meditálni az lehet ,hogy egy kicsit enyhít a problémádon.
,,és kicsit szédültem meg olyan mintha szét menne a tudatom mintha nem tudna felfogni valamit!"
Az orvos azonnal!!!Lehet ,hogy valaminek a fizikai tünete ,aminek van mentális kihatása is.
Nem vagyok orvos ill itt senki sem az.
Az lenne a legjobb ,ha komolyan vennéd és legalább elmennél a házihoz az pedig beutal egy vizsgálatra.Lehet ,hogy valami agyi probléma ,ami fizikális ,de van mentális hatása is.
Vagy pedig fordítva.(Ezért mondom ,hogy orvos azok többet tudnak ,mint itt bárki más!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!