Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez probléma ha "hallom" a...

Ez probléma ha "hallom" a gondolataim?

Figyelt kérdés
Skizofrénia félelme miatt (hipochondria), és szorongás miatt járok pszhichiáterhez. Tehát pl. ha olvasunk valamit és úgymondd "halljuk" a fejünkben. Ilyesmire gondolok. Tehát nem úgy hogy pl. ahogy beszélgetek valakivel, és úgy hallom. A pszichiáternél már 3-4 órát is voltam, és a ambulánslapba semmi rosszat nem írt. (Persze alapból anyumnnak küldi ezeket, csak megmutatja nekem.)

2021. máj. 16. 18:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, eleget alszok. Eszem. 3-4as magatartás. 3-4-es jegyeim vannak. 16/f. :(
2021. máj. 16. 18:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Várj, beszélgetsz valaki mással a fejedben, vagy csak cikáznak a gondolataid, amiket úgy élsz meg, mint ha hallanád őket? Utóbbi nem gáz.
2021. máj. 16. 18:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Az utóbbi. De olyat szoktam hogy párbeszédeket alakítok ki ismerőssel, pl. ha unatkozok. Ami pl. a jövőben lesz, hogy majd azokat a beszélgetéseket jobban megtudjam oldani.
2021. máj. 16. 18:31
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem még ez sem baj. Elpróbálsz egy lehetséges beszélgetési helyzetet. Sokan csinálják ezt.
2021. máj. 16. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Fun fact: néhány ember belső monológ segítségével gondolkodik, a másik csoport pedig nélküle. Az egyik csoport nem tudja megérteni a másik gondolkodását. Én az előbbibe tartozok. Már csak az a kérdésem, hogy ez téged miért zavar? Gondolom, hogy az egész életedben így gondolkodtál. Én világéletemben azt hittem, hogy mindenkinek van belső hangja, nemrég derült ki számomra, hogy ez nem így van.
2021. máj. 16. 18:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Úgy, mintha gondolkodnál vagy rendesen hangosan?
2021. máj. 16. 18:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Mintha gondolkodnék, ahogy leírtam nem úgy "hallom" mintha beszélgetnék/ zenét hallgatnék, vagy TV-t.
2021. máj. 16. 18:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális.
2021. máj. 16. 18:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hipochonder vagy, nem is értem, hogy mi értelme van a kérdésednek. Ezzel meg is válaszoltad.
2021. máj. 16. 18:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkitől a választ. Az egészben a "rémisztő" alapból hogy utána keresek googleon hogy "hallom a gondolataimat" és egyből azt dobja ki hogy skizofrénia. Másodjára pedig hogy van hogy csak random eszembe jut valami zene, vagy valami hang, és akkor van ez hogy "hallom".
2021. máj. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!