Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan rendszerezzem a gondola...

Hogyan rendszerezzem a gondolataimat és álljak fel a padlóról?

Figyelt kérdés
Túl sok kérdés van a fejemben ami nem hagy nyugodni, egy nagy katyvasz vagyok és úgy érzem elvesztem. Persze, tudom, hogy ez néha mindenkivel megesik de elegem van abból, hogy ez nálam egyre gyakrabban történik meg és véget akarok neki vetni. Jó lenne, ha támaszkodhatnék valakire, de nem akarok senkit se evvel terhelni szóval inkább nem szívesen beszélek ezekről a barátaimmal, főleg, hogy néhány olyan mély érzelem amit nem szívesen vállalok fel.

2020. ápr. 13. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem naplót kéne írnod. Akár füzetben, akár gépen.

Külön kategóriákra oszthatnád a gondolataidat, hogy pl. személyes, család, barátok, egészség, jövő, tanulmányok, stb.

Ha minden nap írnál 15-20 percet, akkor szerintem 1-2 hét alatt rend lenne a fejedben, tudnád magad követni.

2020. ápr. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!