Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valakinek olyan gondolatai...

Ha valakinek olyan gondolatai vannak, hogy megölne valakit vagy kinozná.. annak valami mentális problémája lehet vagy mi lehet a baja? ( Nem meri elmondani pszihologusnak)

Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 20:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
igen, mentális. beszélj róla, hogy segíteni tudjon. hidd el, hallott már ilyet..
2020. nov. 19. 21:00
 2/17 A kérdező kommentje:

De erre lehet valami kifejezés? Próbáltam vele beszélni erről, egyszerűen nem hajlik rá..

Pedig mindenben támogatom.

2020. nov. 19. 21:01
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Hogyhogy nem hajlik rá?
2020. nov. 19. 21:02
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem akarja ,hogy egy " idegen" segítsen neki...

Csak félek, hogy kart tesz magában..

2020. nov. 19. 21:05
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

és most ha erre ráteszünk egy cimkét, akkor bátrabb lesz a pszichológus előtt..?

nem tudsz neki segíteni, ha nem akarja, hogy segítsenek neki

2020. nov. 19. 21:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem... csak engem erdekelt ez a 'cimke'hogy utana tudnek olvasni barminek ami segitene, legalabb egy kicsit is, hogy el menjen az orvoshoz.
2020. nov. 19. 21:11
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Leesett. Hogy akinek ez a gondolatai vannak az nem hajlik a pszichológusra. Azt hittem valamiért, hogy a pszichológus nem hajlik arra, hogy meghallgassa az illető ilyen gondolatait. Bocsánat félreértettem. Hát én is ilyen ember vagyok, akinek ilyeneken jár az agya. És magamból kiindulva lehet ha erről beszélnél vele, hogy hogyan kínozna meg másokat és miért, akkor jobban meglátnád mit érez. De hogy úgy kérdezném, mintha téged is érdekelne, mintha neked ez egy érdeklődési köröd lenne és szívesen beszélnél vele, mert olyan mintha ugyan az lenne a kedvenc sorozatok. Bár nem tudom te mennyire szívesen hallgatják ilyen témát. Ha csak azt mondogatod menjen pszichológushoz, ha nem akar nem fog. Vagy hát én nem mennék.
2020. nov. 19. 21:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Próbálom támogatni, ahogyan csak tudom.. beszélgetek vele, minden lt meg teszek,hogy erezze hogy en itt vagyok neki es barmiben szamithat ram:)
2020. nov. 19. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Értem, de pl engem ez nem érdekelne, nekem nem jelente ez semmit. Nem tudom a barátod milyen ember. De nekem a tudat, hogy te segíteni akarsz az nem lenne fontos. Egyszerűen nem érdekelne. Csak azért beszélnék veled, mert szórakoztatna a téma. Annak, hogy beszélsz vele erről, annak nem az lenne a célja, hogy segíts neki, csak jobban megismerd a gondolatát. Jobban tudd mit gondol. Neked plusz infó. Vagy nem tudom, te ezeket tudod már? De nem tudom milyen a barátod.
2020. nov. 19. 21:22
 10/17 TR75 ***** válasza:
Azért az is kérdés, hogy vajon fantáziál erről, vagy egyszerűen a fejébe tolakodnak ezek a gondolatok?
2020. nov. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!