Mit kezdjek súlyos szorongással?
Most én is átérzem kicsit a helyzeted.
Olvass vagy nézz videókat a YouTubeon amik a pozitív gondolkodásról szólnak (pozitív megerősítések). Nézz meg egy vígjátékot. Étkezz egészségesen egyél sok gyümölcsöt. Próbálj meg lazítani vegyél egy forró fürdőt. Vegyél illat gyertyát gyújtsd meg rakj be egy relax zenét és pihenj. Írd le mindennap hogy miért vagy hálás. Nekem ezek a dolgok rengeteget segítenek ha mélyponton vagyok és hamar sikerül kilábalni belőle.
Én is ugyan ebben vagyok sajnos és rá jöttem hogy valóban az iskola és a kollégium miatt van. Amíg nem kerültem középiskolàba semmi gond nem volt. Fojton ideges vagyok, stresszes, egyáltalán nem tudok senkivel foglalkozni... ilyen dolgok.
És amikor haza jövök sem tudok úgy helyre jönni. Azon gondolkodtam hogy itt hagyom a sulit de hüje lennék mert utolsó gimis évem van. Én is jártam pszichológus pszichiáterhez de nem segít. Amikor ezeket érzed dugd be a fülhallgatód és azt a zenét amit legjobban szeretsz hallgasd. Nekem ez jön be.
Szerintem keress fel egy pszichológust és mondd el neki a problémádat, hátha tud segíteni.
(Esetleg egy pszichiátert is felkereshetsz, ő is be szokott utalni pszichoterápiára.)
Szerintem egy minimális szinten oldani fogja a szorongásodat, hogyha tudod, hogy próbálsz ellene tenni.
Egyébként én személy szerint az autogén tréninget javaslom neked.
Pszichológusnál lehet egyéni, meg szokott lenni csoportos is, bár az lehet, hogy most jelenleg a vírushelyzet miatt nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!