Miért akarják pont az egészségeseket kitaszítani a társadalomból?
Figyelt kérdés
Az egészséges ember már megtanulta, hogyan őrizze meg az egészségét, így biztosan nem fogja magát koronavírus ellen beoltatni. De akkor viszont elveszti a szabadságjogait.
Hogy van ez? Rendben van ez így?
2021. febr. 4. 05:15
1/32 anonim válasza:
Dehogy tanulta, mázlija volt. Egészséges ember amúgy sem létezik, csak tünetmentes, 40 fölött biztosan.
2/32 anonim válasza:
Egészséges embernek a vakcina nem árt.
3/32 anonim válasza:
Ha egészséges vagy, mitől félsz? Az oltás nem árt, ingyen van.
4/32 anonim válasza:
Én sem oltatom be magam. Nem vagyok hülye. Nincs állapotos nőknek tilos beadni a vakcinát.
Csaxólok
5/32 anonim válasza:
Állapotos nő egy rakás ismert és használt gyógyszert nem szedhet, tessék betegtájékoztatót olvasni. Ennek csak annyi az oka, hogy rajtuk nem tesztelnek a magzatra tekintettel.
6/32 anonim válasza:
Milyen az a "nincs állapotos"?
Mellesleg aki most állapotos, az már nem lesz az, mire a fiatal korosztály sorra kerül.
7/32 anonim válasza:
Én már megkaptam az oltást. Előtte és most utána is egészséges vagyok.
25
8/32 hollófernyiges válasza:
Terhes nőknek minden oltás ellenjavallt, mert az immunreakció vetélést okozhat.
9/32 anonim válasza:
Mert nem hozzák a pénzt! Nem kell gyógyszer, sem kezelések .
10/32 anonim válasza:
(4-es, magyarázd el nekem, kérlek szépen, hogy ha te beoltod magad, az miért jelenti azt, hogy gondolsz az idős szeretteidre is? Köszönöm!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!