Véres váladék torokból mitől lehet ez?
3 antibiotikumot szedtem, 2 hete vagyok betegség után, váladékot érzek még mindig a torkomban. Néha ki lehet köhögni néha nem. Mikor nyelek néha fáj a torkomnál fent nem a közepén neha nem fáj. Tegnap pici vér volt a váladékon amikor köptem. Azóta nem volt vér.
Ma voltam dokinál vettek szájnyálkahártya törletet. Néha jobb a torkom néha nem. Véres. Mitől lehet Véres?
Ha ma voltál dokinál, akkor remélem neki is feltetted ezt a kérdést.
Ő mit mondott?
Nem kell megijedni egy kis vértől, megrepedt kicsit egy hajszálér pl a köhögéstől, vagy ilyesmi. Gyulladtnak látom a torkod.
Refluxod nincs? Sokszor az áll a tartós köhögés, torokfájás hátterében.
A gyomorsav feljön a nyelőcsőbe, és azt, meg a torkot is irritálja, marja. Nekem állandósult torokfájásom volt, akkor jöttünk rá, hogy reflux okozza.
A képen piros a torkod.
Majd hétfőn többet tudsz.
Én is szedtem antibiotikumot, többfélét is, de hol elmúlt, hol visszajött a torokfájásom. 2-3 hónapba telt, mire gégészetre küldtek, ott derült ki, hogy refluxom van, az okozza. Azóta is betartom a refluxra vonatkozó ajánlásokat, és nincs baj. Egyeltalán nem bizos, hogy neked is ez van, de ha nem gyógyul, érdemes gondolni rá.
Ne pánikolj, sokszor az orrváladék /takony/ is véres, análkül, hogy baj lenne. A nyálkahártya pici sérülése már elég ehhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!