Mit tegyek,már nem bírom tovább?
Viccen kivul FFP2-es maszkot vegyel fel, amikor erintkezel veluk vagy takaritasz. Kozvetve kezzel erintkezes es szajba jutas fertoz. Illetve mikor hany valaki, akkor a levegoben az apro reszecskei.
Az evesnel legyel nagyon resen, es ne nyulj a szadhoz. Ez a legbiztosabb, a fertotlenites meg egy par napig.
Jaj kérdező én tökre megértelek! 36 évesen hányásfóbiàs vagyok kb pici gyerekkorom óta. Ha émelygek , olyan pánikroham kap el, hogy nekem gyógyszer nélkül el sem múlik. Ha néha hányok, akkor meg szerintem tipikusan depressziós vagyok napokig, nem veszem fel azt a ruhát amiben rosszul voltam meg ilyenek. És ez létező dolog, mielőtt valaki a nemtetszését kinyilvànítanà. Épp kismama vagyok és valami isteni csoda folytán eddig (21.hét) nem kellett hànynom, csak émelygés volt eleinte. De én sem bírok segíteni senkinek a családban,ha rosszul van és én is mániàkusan takarítok pl egy gyógyszertàri vásárlás után is, vagy ha a védőnőnél voltam,utána rögtön hajmosás, lefürdök, stb. Tudom, ez nem normális így, de ez fóbia és nagyon irigylem azt aki le tudja győzni. Nekem még nem sikerült,pedig járok szakemberhez.
Kérdező, tanácsot adni sajnos nem tudok, de együtt érzek veled maximálisan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!