Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek,már nem bírom tovább?

Mit tegyek,már nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
Vasárnap éjjel,ki a gyereken a hányós vírus,aztán hétfőn is hányt. Tegnap és ma is tünet mentes,édes anyám volt vele egy szobában végig,ő tartotta neki a lavrot egy szobában alszanak,(nalunk el anyukam) és hát ma rajta is ki jött. A fiam se jött ki a szobából amikor még tünetei voltak,és plusz egy napot bent maradt. Most édes anyám is bent van,éppen csak WC re megy. Én amit csak tudok fertőtlenítek. Egyelőre már még nem kapta el. Vajon meg tudjuk ezt úszni? Nagyon félek a hányástól
2023. okt. 26. 00:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Van egy 2 éves kislány a párom és én. Mi külön szobában alszunk. Egyelőre mi nem kaptuk még el. Aludni sem tudok már. Ki készülök
2023. okt. 26. 00:12
 2/14 anonim ***** válasza:

Viccen kivul FFP2-es maszkot vegyel fel, amikor erintkezel veluk vagy takaritasz. Kozvetve kezzel erintkezes es szajba jutas fertoz. Illetve mikor hany valaki, akkor a levegoben az apro reszecskei.

Az evesnel legyel nagyon resen, es ne nyulj a szadhoz. Ez a legbiztosabb, a fertotlenites meg egy par napig.

2023. okt. 26. 02:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem erintkezünk abszolút. Ő egy másik szobában van,épp csak pisilni jár ki . Amikor végez,én ablakot nyitok,és törlök át mindent domestoszos vízzel.
2023. okt. 26. 06:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Mit nem bírsz?
2023. okt. 26. 07:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Idegekkel. Mert irtóra félek a hányástól. Olyan szinten,hogy pánik rohamaim vannak sűrűn. Enni nem tudok,hiába érzem,hogy éhes vagyok,inni is alig. És már nem tudom mit csináljak...
2023. okt. 26. 11:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező én tökre megértelek! 36 évesen hányásfóbiàs vagyok kb pici gyerekkorom óta. Ha émelygek , olyan pánikroham kap el, hogy nekem gyógyszer nélkül el sem múlik. Ha néha hányok, akkor meg szerintem tipikusan depressziós vagyok napokig, nem veszem fel azt a ruhát amiben rosszul voltam meg ilyenek. És ez létező dolog, mielőtt valaki a nemtetszését kinyilvànítanà. Épp kismama vagyok és valami isteni csoda folytán eddig (21.hét) nem kellett hànynom, csak émelygés volt eleinte. De én sem bírok segíteni senkinek a családban,ha rosszul van és én is mániàkusan takarítok pl egy gyógyszertàri vásárlás után is, vagy ha a védőnőnél voltam,utána rögtön hajmosás, lefürdök, stb. Tudom, ez nem normális így, de ez fóbia és nagyon irigylem azt aki le tudja győzni. Nekem még nem sikerült,pedig járok szakemberhez.

Kérdező, tanácsot adni sajnos nem tudok, de együtt érzek veled maximálisan!

2023. okt. 26. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Most tartsa a következő a lavórt, aztán mire körbeér, addigra az első már nem kaphatja el újra ugyanazt, így ő tartja a lavórt az utolsónak és itt meg is szakad a kör.
2023. okt. 26. 19:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Eddig velünk még nincs semmi(kopp kopp kopp) a fiam már tök jól van..anyám is úgy be tartja a szabályt hogy olyan mintha itt sem lenne. Tényleg csak pisilni jár ki. Ami után én amihez hozzá ért fertőtlenítek. Ha kell neki valami fel hív telefonon,és az ajtóba teszem. Ha el vette ,szellőztetek.
2023. okt. 26. 22:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja és a fiam sincs vele egy szobában,mert ki költözött a nappaliba. Ők sem találkoznak
2023. okt. 26. 22:55
 10/14 A kérdező kommentje:
6 os : köszönöm hogy te legalább még értesz.
2023. okt. 26. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!