Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek,már nem bírom tovább?

Mit tegyek,már nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
Vasárnap éjjel,ki a gyereken a hányós vírus,aztán hétfőn is hányt. Tegnap és ma is tünet mentes,édes anyám volt vele egy szobában végig,ő tartotta neki a lavrot egy szobában alszanak,(nalunk el anyukam) és hát ma rajta is ki jött. A fiam se jött ki a szobából amikor még tünetei voltak,és plusz egy napot bent maradt. Most édes anyám is bent van,éppen csak WC re megy. Én amit csak tudok fertőtlenítek. Egyelőre már még nem kapta el. Vajon meg tudjuk ezt úszni? Nagyon félek a hányástól
2023. okt. 26. 00:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10.

Nem csoda, hogy nem értjük.

Leírod, mint egy folytatásos sztorit, hogy eddig ki mikor mennyit hányt, ki hol fekszik szerteszéjjel a lakásban, meg hogy mit fertőtlenítesz, meg félsz a hányástól. De tulajdonképpen mi a kérdés...?

2023. okt. 26. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:
11, de eszébe nem jutna pszichológus/pszichiáter segítségét kérni
2023. okt. 26. 23:19
 13/14 A kérdező kommentje:
12 de eszébe jutott már,és el is kezdtem csak nagyon az elején járok 2 alkalommal is voltam már. Az a kérdés,hogy így mennyi az esélye annak hogy megússzuk mi akik még nincsenek benne?
2023. okt. 26. 23:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Már mindegy. Mert a másik gyerek is hányt
2023. okt. 27. 03:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!