Elbizonytalanodnál az oltással kapcsolatban,ha a mellékhatások közt ott lenne a rák?
"Amúgy, ha számodra a 30-50 évesek már olyan "öregek", hogy természetes, ha elpatkolnak"
Hat az "oltás".
#80!Ó, tényleg? Nem tudtam, hogy már a hivatalos orvosi tanulmányok is mémnek számítanak. Egyébként azt mivel magyarázod, hogy elsők voltunk halálozásban? Ha jól emlékszem, máshol is ugyanaz a covid volt.
Az átlag életkor mindig 70 fölött volt, rohadtul nem 30-50 évesekről beszélünk.
Lassan 42 évesen nem hiszem, gyereknek magam, de gondolj, amit akarsz, lélekben az vagyok és az is maradok😉
#87! Miattam igazán nem kell aggódnod, szellemileg bőven felnőtt vagyok. Magad miatt viszont lenne miért ilyen bugyuta gondolkodással. Vagy mondjuk inkább, a gondolkodás teljes hiányával.
De te se vagy teljesen haszontalan. Elmehetnél egy szegény családhoz, ahol áram sincs m1-nek. Tűpontosan hozod a csatornát. A gondolkodás hiányzik, érvelés nulla, cáfolat nulla, de a mellébeszélés jól megy 😁
Én folyamatosan érvelek, magyarázok, csaknem minden kommentemben. Nem én tehetek róla, hogy nem tudod felfogni.
A politikát meg nem kell belekeverni, semmi köze a járványtanhoz. Mondjuk, erre jutnál te is, ha nem lennél annyira elfogult. Nagyjából minden állam hasonlóan kezelte a járványt, és a külföldi szakértők is ugyanazt mondták, mint a magyarok. (És nekik is ugyanennyi bajuk volt a szellemi károsodott konteósokkal, akik maszkférgeket meg oltáscsipeket vizionáltak, vagy azt állították, ez csak "nátha"!😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!