Elbizonytalanodnál az oltással kapcsolatban,ha a mellékhatások közt ott lenne a rák?
11.
Jó akkor te válaszd a cigit az oltás helyett.
Nem mellesleg most már nem 3 hónapos tapasztalatunk van, hanem 3 éves és számodra szomorúan közölhetem, hogy nem indult el az oltottak kihalása.
14.
Melyik csoportból is halt meg több arányosan?
Ez egy igazán jó kérdés.. engem is érdekel.
Az a baj, hogy a covid alatt ha egy fertőzöttet elütött egy kamion és belehalt akkor az is covid áldozat lett... Szóval sztem sosem lesz erre valós válasz
Nekem volt olyan ismerősöm akinél a covid előtt kicsivel diagnosztizáltak tüdőrákot.
Kapott egy kezelést, aztán már amikor a következőt kellett vna megkapnia akkor bejött a covid. Eltolták a kezelését. Megkapta az oltásokat, de az eltelt idő miatt az állapota romlott. Mire megint kapott kezelést addigra már áttétes lett. Aztán egy kezelés alkalmával valahogy a kórházban elkapta a covidot az amúgy is beteg tüdejével. Belehalt, oltott volt. Ha nem lett vna oltva akkor is belehal. Szóval sztem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!