Elbizonytalanodnál az oltással kapcsolatban,ha a mellékhatások közt ott lenne a rák?
21,nice try,sry,de ez nem bizonyít semmit,ilyen szar propagandát én is írok,sőt,jobbat. :D
A konteósozásod után meg már nem igazán tudlak komolyan venni,vírusvai,bolondkői hívő valóságtagadók vannak még leragadva ezeknél a kamucikkeknél. :D
Lapozzunk! :D
21
Ahhahahaha!!!
Data source: Centers for Disease Control and Prevention
Fauccsi bácsikáddal mi van amúgy?
22.
100%-ig biztos voltam benne, hogy bármit linkelek, az neked úgysem jó, te csak a saját kockás füzetednek, meg a szomszéd Mari néninek hiszel.
Egy nice try-t azért te is megpróbálhatsz, ahol nagymintás táblázat mutatja, hogy oltás nélküli covid fertőzöttek nem haltak meg nagyobb arányban.
A szomszéd néninek előbb hiszek,mert ő legalább nem hazudik,amúgy meg nem tudom,hogy miért linkelgetsz,azt hiszed,hogy ettől valami vírusprofesszor leszel,vagy mi? :D
Akinek van egy fél agya és nem vakond vagy medúza,az látja,hogy full kamu adatokkal operálsz.
Te tényleg bevetted,hogy az ilyen cdc,meg ehhez hasonló szervezetek igazat fognak mondani?Ahhahaha! :D
El sem hiszem,hogy 3 év után is vannak még agymosottak,akik kormányoknak hisznek.orbánviktorhoz szoktál imádkozni?
Te a vízióidon keresztül megmondod,hogy ki miért halt meg.Boncolás sem kell! :D
Ember,nem fogod fel,hogy sehol a francban nem fogsz találni hiteles adatokat a halálozásokról? :D
Ez a kockás füzet szöveged is többször lett már ellőve,uncsi a propagandád.
Turbóráknak hívja az, akinek volt mersze róla beszélni.
A lényege az immunrendszer legyengítése, amit a vakcina okoz, engedi elburjánzani a szervezetben található rákos sejteket.
Már megint ezek a fotelimmunológusok...
Sokat beszéltek az oltások mellékhatásairól, de vajon mi a valószínűbb:
Egy, az emberiséget eddig nem fertőző, de most hirtelen világjárványt okozó vírus számlájára írható a különféle egészségügyi problémák fellépése,
vagy az ellene kifejlesztett védőoltás számlájára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!