Milyen alakom van? Gimnazista vagyok, elbizonytalanodtam a külsőmmel kapcsolatban osztálytársaim miatt.
Figyelt kérdés
C-s (tenyerbe mar alig-alig fér)
Keskeny derekam
Közepesen széles csipőm
Formás izmos fenekem és lábaim vannak.
Tényleg deszka vagyok?
2018. aug. 30. 15:09
1/6 anonim válasza:
Ha van kép, akkor sokkal könnyebb lenne.
2/6 anonim válasza:
ez itt amit leírsz egy tökéletes külső most mit szeretnél ezzel elérni ,írjanak neked levelet , vagy dicsérjenek hogy nöjön az önbizalmad ?vagy küldjenek álló farkas képeket ?
3/6 anonim válasza:
Cés nem jó. Még ha csak A vagy B osztályba járnál.
Írás, fogalmazás képesség nulla, így középiskolában.
De a lényeg hogy milyen az alakod így három félmondatból.
4/6 anonim válasza:
Hát a leírtak alapján átlagos melleid és csípőd, keskeny derekad van és azt gondolod formás a lábad és popsid, ilyen lehet a testalkatod.
Ne aggódj, átlagos kinézetű, önbizalomhiányos és butuska lányka vagy, a gimnazista fiúk imádják (imádjuk) az ilyet :) Tartós kapcsolatra ne számíts.
5/6 anonim válasza:
C-s mell és formás izmos fenék hogy lenne már deszka?
6/6 cameronmonaghanbabee válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani.
(Nyugi,lány vagyok)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!