Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 12:56
42/46 anonim válasza:
Azt nem tudni, hogy a járvány alatt hány ember halt meg oltástól és ebből hány halt volna meg amúgy is covidban, de ha hosszútávon tönkretette volna az immunrendszert, akkor a 2022 többlethalál nem így nézne ki..
43/46 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyet, én azóta ritkábban vagyok beteg, és más nem változott. Nem tudom, mi volt az oltásban, de nekem inkább hasznom volt belőle.
44/46 anonim válasza:
Miért tenné tönkre? Azt nem állítom, hogy nincs vagy nem lehet mellékhatása, de amikor adták, akkor jó deal-nek tűnt. A jelenlegi, sokkal szelidebb covid miatt már tuti nem oltatnám be magam.
45/46 anonim válasza:
#44-es mert részben maga a tüskefehérje (vagy annak bizonyos része) is problémás bizonyos egyéneknél, mindegy, hogy mesterséges módon produkáltatott vagy természetes úton.
46/46 anonim válasza:
#45-ösként annyi, hogy a cikkből nekem az derült ki, hogy igazából azok számára, akiknek az immunrendszerük erre fogékony, kb mindegy, mert így vagy úgy gondban lettek volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!