Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltottak! Mit gondolt...

Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?

Figyelt kérdés

2023. jan. 14. 12:56
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
50%

A kételkedőknek:

[link]

2023. jan. 26. 00:50
 42/46 anonim ***** válasza:
56%

Azt nem tudni, hogy a járvány alatt hány ember halt meg oltástól és ebből hány halt volna meg amúgy is covidban, de ha hosszútávon tönkretette volna az immunrendszert, akkor a 2022 többlethalál nem így nézne ki..

[link]

2023. jan. 27. 11:55
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapasztaltam ilyet, én azóta ritkábban vagyok beteg, és más nem változott. Nem tudom, mi volt az oltásban, de nekem inkább hasznom volt belőle.
2023. febr. 24. 11:38
 44/46 anonim ***** válasza:
67%
Miért tenné tönkre? Azt nem állítom, hogy nincs vagy nem lehet mellékhatása, de amikor adták, akkor jó deal-nek tűnt. A jelenlegi, sokkal szelidebb covid miatt már tuti nem oltatnám be magam.
2023. szept. 24. 19:00
 45/46 anonim ***** válasza:
49%

#44-es mert részben maga a tüskefehérje (vagy annak bizonyos része) is problémás bizonyos egyéneknél, mindegy, hogy mesterséges módon produkáltatott vagy természetes úton.

[link]

2023. szept. 27. 08:31
 46/46 anonim ***** válasza:
#45-ösként annyi, hogy a cikkből nekem az derült ki, hogy igazából azok számára, akiknek az immunrendszerük erre fogékony, kb mindegy, mert így vagy úgy gondban lettek volna..
2023. szept. 27. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!