Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?
22,mindenkinek volt választása,csak egyszerűbb volt a könnyű utat választani.
Nekem meg úgy tűnik,hogy ha kiírok egy covid oltást kritizáló kérdést,akkor egyből jönnek védeni a vak cinát,mert biztos,hogy #nemattólvan.
Feltűnt, hogy szavazás és az is, hogy még csak véletlen se vagy őszintén kíváncsi és pártatlan, csak a saját véleményed akarod visszahallani.
Nem a szomszéd Marika néni, hanem az egész klinika ahol dolgozom + a rokonságom nagy része és senkinek sincs baja, köszönjük szépen. Az ismerősöm pedig aki meghalt pont egy közös ismerősünk ügyelete közben halt meg, nem csak beírta, hogy covid, elhiheted… :(
Részemről én itt befejeztem, nem jövök vissza ehhez a kérdéshez, látom nem tartozom ehhez a csapathoz, csak gondoltam a rám vonatkozó tényeket tisztázom.
Azt pedig sajnálom, ha neked olyan ismerősöd van, akinek baja lett az oltástól, ez sajnos minden oltásban és gyógyszerben benne van, mint kockázat, elhiszem, hogy megtörténik.
27,nekem sincs bajom,mivel nem injekcióztattam be magam.3 éven át. :D
A sóoldattól másnak sem lesz baja.
Persze,a covid protokollal hatékonyan lehet ölni,ezt aláírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!