Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltottak! Mit gondolt...

Covid oltottak! Mit gondoltok arról,hogy a covid oltás tönkreteszi az immunrendszert?

Figyelt kérdés

2023. jan. 14. 12:56
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
61%
Hát így látszik is, hogy károsított valamit az embereken.
2023. jan. 21. 18:58
 22/46 NTBS ***** válasza:
95%
Szerintem nem. De úgy látszik teljesen mindegy, mert itt csak a rossz a Covid oltás. Halkan jelzem volt, akinek nem volt választása.
2023. jan. 22. 06:01
 23/46 A kérdező kommentje:

22,mindenkinek volt választása,csak egyszerűbb volt a könnyű utat választani.

Nekem meg úgy tűnik,hogy ha kiírok egy covid oltást kritizáló kérdést,akkor egyből jönnek védeni a vak cinát,mert biztos,hogy #nemattólvan.

2023. jan. 22. 11:57
 24/46 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy felteszel egy kérdést, de csak azt a választ fogadod el jónak, ami neked tetszik. Ezért igazán nem volt érdemes kérdést feltenni. Tipikus konteós vagy, már bocs. Én meg nyilván agymosott vagyok, mert a környezetemben senkinek nem lett baja az oltástól, viszont ismerek olyat aki nem akarta beoltatni magát és meghalt covidban…
2023. jan. 22. 12:24
 25/46 A kérdező kommentje:
24,láthatóan neked sem tűnt fel,hogy ez egy szavazás.Te meg tipikusan kötekedni jöttél ide,bocs.Az nem érv,hogy a szomszéd Marika néninek nem lett tőle baja(megj.: majd lesz).Meg az sem érv,hogy valaki "meghalt covidban",aki "nem akarta beoltatni magát"(megj.: a halotti papírra az írnak jó pénzért,amit mondanak nekik,pl. a covid-ban! meghalást).Amúgy nice try,higgy az "oltásban",ez is egy vélemény és tudomásul veszem.
2023. jan. 22. 12:57
 26/46 A kérdező kommentje:
24,ja,még annyi,hogy kb. 2 éve azzal volt tele a média,hogy mindenki meg fog halni,aki nem oltatta be magát.Most ott tartunk,hogy az oltatlanok élik boldog,egészséges életüket,az oltottakat meg tolják a kórházba/hullaházba.3 éve halottnak kellene lennem.Szerintem ez elég bizonyíték az átverésre,de ez csak az én véleményem,nem meggyőzés miatt írom.
2023. jan. 22. 13:04
 27/46 anonim ***** válasza:
93%

Feltűnt, hogy szavazás és az is, hogy még csak véletlen se vagy őszintén kíváncsi és pártatlan, csak a saját véleményed akarod visszahallani.

Nem a szomszéd Marika néni, hanem az egész klinika ahol dolgozom + a rokonságom nagy része és senkinek sincs baja, köszönjük szépen. Az ismerősöm pedig aki meghalt pont egy közös ismerősünk ügyelete közben halt meg, nem csak beírta, hogy covid, elhiheted… :(

Részemről én itt befejeztem, nem jövök vissza ehhez a kérdéshez, látom nem tartozom ehhez a csapathoz, csak gondoltam a rám vonatkozó tényeket tisztázom.

Azt pedig sajnálom, ha neked olyan ismerősöd van, akinek baja lett az oltástól, ez sajnos minden oltásban és gyógyszerben benne van, mint kockázat, elhiszem, hogy megtörténik.

2023. jan. 22. 13:36
 28/46 A kérdező kommentje:
27 :D :D :D
2023. jan. 22. 13:39
 29/46 A kérdező kommentje:

27,nekem sincs bajom,mivel nem injekcióztattam be magam.3 éven át. :D

A sóoldattól másnak sem lesz baja.

Persze,a covid protokollal hatékonyan lehet ölni,ezt aláírom.

2023. jan. 22. 13:44
 30/46 A kérdező kommentje:
Egyébként pont az orvosok,nővérek a legnagyobb felelősek ebben az egész ügyben.Amúgy régóta nem hiszek az orvosoknak,mert gyógyszerügynök az összes.Tisztelet a csipetnyi kivételnek!
2023. jan. 22. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!